Γόγολος: «Έχει πολλή δουλειά ο Μάντζιος, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας ο Σπύρος Γόγολος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στις επιδόσεις του Βερστράτε που έτρεξε 12 χιλιόμετρα στην Τούμπα. Περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη.
Ο πρώην άσος του Άρη στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και είπε τα εξής: “Οι παίκτες έδειξαν ότι δεν είναι έτοιμοι για να αποδώσουν καλά και σε υψηλό επίπεδο. Ο Βερστράτε πάντως ξεχώρισε με τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο. Από το πρώτο ματς έδειξε ότι ειδικά στην θέση που πονάει η ομάδα, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά. Μπήκε σε ντέρμπι, τα πρώτα στοιχεία είναι θετικά. Επειδή πολλά λέγονται. Είναι αλήθεια πως η εικόνα που βλέπουμε την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι η καλύτερη για τον Άρη. Και επειδή ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έχει αποκτήσει αρκετούς παίκτες, είναι ανάγκη να γίνει αποτελεσματική προσπάθεια σε όλους τους τομείς.

Ο Μάντζιος έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Πρέπει να φτιάξει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Έχει όμως πολύ δουλειά μπροστά του, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Στην Τούμπα κοίταξε περισσότερο για το πως θα αμυνθεί, έπαιξε πολύ συντηρητικά και αν βρει κόντρα επίθεση να την εκμεταλλευτεί.

Είδαμε μία διαφορετική στρατηγική και αυτό λέει πολλά. Ξέρει ότι δεν υπάρχει συνοχή. Περιμένει ανεβάσματα στην απόδοση από καλούς παίκτες, από τον Κάρλσον, τον Ρουπ, τον Μορόν. Δεν θέλω να πούμε για την προετοιμασία. Όμως ο Άρης έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.