Ο Τσέφεριν δεν είναι Μπαλτάκος και εκεί ο Μαρινάκης αλλάζει πρόσωπο...

Κώστας Πετρωτός12 Σεπτεμβρίου 2023

Αναρωτιούνται πολλοί, αρκετές φορές, γιατί το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρειάζεται το «μάτι» της UEFA για να λειτουργήσει και πρέπει να υπάρχει πάντα ένας Τσέφεριν (ή όποιος άλλος πρόεδρος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας) για να επιβάλλει την ηρεμία.

Δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ, παρά μόνο να διαβάσουν δύο επιστολές του Βαγγέλη Μαρινάκη, νυν προέδρου της Λίγκας: μία προς τον Τάκη Μπαλτάκο όταν ο τελευταίος του είχε κοινοποιήσει την επιστολή του Τσέφεριν με τους σοβαρότατες ενστάσεις να στείλει ξένους διαιτητές να σφυρίζουν στην Ελλάδα και μία την χθεσινή προς τον πρόεδρο της UEFA.

Επιθετική, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τον Μπαλτάκο και με ύφος παράκλησης και εγκώμια για την «βοήθεια» που παρέχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σλοβένος δικηγόρος. Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που αναρωτιέται κανείς αν συνέταξες τις δύο επιστολές το ίδιο πρόσωπο. Επί του πρακτέου από χθες ο Αλεκσάνταρ Τσέφεριν έχει στα χέρια του επιστολές Λίγκας και ΕΠΟ με κοινό αίτημα, να επιτρέψει τους ελίτ και α κατηγορίας διαιτητές να σφυρίξουν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.