Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω αυξημένου όγκου υδάτων

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2023

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας έχει διακοπεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Λάρισας. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διεκόπη λόγω των αυξημένων υδάτων από την από την υπερχείλιση του Πηνειού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα:- από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &- από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας). 

Υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας).Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.