ΠΑΟΚ: Θωράκιση στα χαφ και τώρα πρόκριση

Metrosport Team30 Αυγούστου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ο ΠΑΟΚέδωσε πειστική απάντηση στην κάλυψη των αναγκών του στην μεσαία γραμμή αποκτώντας (με δανεισμό βέβαια και μεγάλα μπάι άουτ) τόσο τον Σουαλιό Μεϊτέ, όσο και τον Μάρκος Αντόνιο. Ο 23χρονος μέσος θα είναι κάτοικος Τούμπας για τον επόμενο χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει 300.000 ευρώ στην ομάδα της Ρώμης ως τίμημα και να καλύπτει ένα εκατομμύριο ευρώ ως αμοιβή του παίκτη για την φετινή σεζόν.

Το σημείο κλειδί για να προκύψει συμφωνία ήταν ότι ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, δέχθηκε να μην μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, αλλά προαιρετική στα 6 εκατομμύρια ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μόλις ο Αντόνιο περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει, ο ΠΑΟΚ θα έχει θωρακίσει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά την μεσαία γραμμή του. Θα έχει πέντε χαφ πρώτης γραμμής, εκτός των Μεϊτέ και Αντόνιο, και τους Σβαμπ, Τσιγγάρα και Οζντόεφ και μαζί και τους Φιλίπε Σοάρες, Γιαξή και Βρακά. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ανοίξει η πόρτα δανεισμού για τον Πορτογάλο. Αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ θα εξετάσει ενδελεχώς μετά το παιχνίδι με την Χαρτς.

Προέχει η πρόκριση στους ομίλους

Είναι ξεκάθαρο ότι η ο μεγάλος στόχος της παρουσίας του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League βάζει όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα μέχρι αύριο το βράδυ και στρέφει τους ανθρώπους του Δικεφάλου στο να κάνουν focus στο δεύτερο παιχνίδι με την Χαρτς. Αλλωστε, και η τελική διαμόρφωση του ρόστερ θα κριθεί και από τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει στο ματς με την σκωτσέζικη ομάδα με απόλυτη συγκέντρωση, με παίκτες αποφασισμένους και στο 100% της αυτοπεποίθησης και της προσήλωσης για να γιορτάσει με μία ακόμη νίκη την πρόκριση στους ομίλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.