Άρης: Προσθέτει ποιότητα με Πάρντο και Σουλεϊμάνοφ

Γιώργος Στράντζαλης29 Αυγούστου 2023

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις που έθεσε ο Άκης Μάντζιος στην κουβέντα του με τον Θόδωρο Καρυπίδη, είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ως το τέλος των μεταγραφών, που φέτος υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Χρόνος θεωρητικά υπάρχει, αλλά στον Αρη υπάρχει και επιτακτική ανάγκη για την προσθήκη παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα σε θέσεις κλειδιά και θα καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται λόγω αστοχιών και παραλείψεων κατά τους προηγούμενους μήνες. Εξάλλου, η ομάδα “φωνάζει” από την εκκίνηση της σεζόν για ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που πρώτα απ’ όλα θα προσθέσουν ουσία και θα έχουν ποδοσφαιρική λογική. Προς αυτήν την κατεύθυνση ο Αρης επίσπευσε τις διαδικασίες για την έλευση του Ρούμπεν Πάρντο, ενώ άμεσα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ με τον οποίον υπάρχει συμφωνία.

Ο πρώτος μάλιστα είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη και ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του. Ο 30χρονος μέσος, με τρομερή εμπειρία τα προηγούμενα χρόνια σε La Liga και La Liga 2, είναι μία από τις κινήσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Είναι ένας ποιοτικός κεντρικός μέσος (6άρι με δημιουργικές ικανότητες), με εμπειρία και ποδοσφαιρική προσωπικότητα, που έπαιζε την τελευταία τριετία στη Λεγανές (107 ματς/6 γκολ/15 ασίστ), ενώ με τη φανέλα της Σοσιεδάδ είχε 194 ματς, με 7γκολ και 34 ασίστ, συμμετέχοντας σε υψηλό επίπεδο και με παραστάσεις στο Champions League.

Βέβαια, τη μεγαλύτερη ανάγκη ο Αρης την έχει με την προσθήκη ενός κλασσικού “κόφτη” για το “6” και θεωρείται πιθανό να γίνει άλλη μία κίνηση μέσα στα επόμενα 24ώρα. Αυτή η ανάγκη ενισχύθηκε από την προβληματική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στη Λαμία, απουσίας του Ζουλ και με την επιλογή του Τερζή να ρισκάρει με την συμμετοχή τριών δημιουργικών μέσων στον άξονα, αφήνοντας τον Ντουκουρέ στον πάγκο. Πλάνο που δεν του βγήκε και λειτούργησε ανασταλτικά στο παιχνίδι της ομάδας.

Μέσα στη μέρα πιθανόν θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ για την ενίσχυση στις θέσεων των πλάγιων επιθετικών, με τη μεταγραφή του Πάλμα στη Σέλτικ να δημιουργεί μεγάλο κενό στην παραγωγή τελικών προσπαθειών. Με τον 23χρονο Ρώσο winger και την ομάδα του, την Κράσνονταρ, υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του και μάλιστα τα media στη Ρωσία χθες ανέφεραν ότι το deal επιτεύχθηκε με τον δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς ύψους ενός εκατ. ευρώ. Η μεταγραφή του είναι δεδομένη και μένει να βγει άμεσα η βίζα του Σουλεϊμάνοφ ώστε να ταξιδέψει για την Ελλάδα. Παράλληλα με τη δική του προσθήκη, στον Αρη θα κινηθούν στην αγορά για άλλη μία, αφού Κάρλσον και Μενέντες δεν έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα στις απαιτήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.