Άρης: Επαφές με Παλμέιρας για Μίσελ

Γιώργος Στράντζαλης22 Αυγούστου 2023

Τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας και θα δώσει μία επιπλέον επιλογή στον Τερζή αναζητά εδώ και έναν μήνα ο Άρης! Ο τραυματισμός του Μπράμπετς και η απώλεια άλλης επιλογής είναι μία λεπτομέρεια που στοίχισε στην ομάδα και φάνηκε σε κρίσιμα σημεία.

Μετά το ναυάγιο με την περίπτωση του Ανεμπά και εκείνη του Μαροκινού Φεντάλ, η οποία δεν προχώρησε, οι «Κιτρινόμαυροι» έχουν εστιάσει σε αυτήν του Μίσελ από την Παλμέιρας.

Πρόκειται για 20χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό (ύψος 1,88 μ.) ο οποίος αγωνίζεται στην U20 της πρωταθλήτριας Παλμέιρας, στην οποία έκανε και τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στις Ακαδημίες της. Επίσης, είναι μέλος της Εθνικής Βραζιλίας U20.

Η περίπτωση Μίσελ πάντως αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο μία επιλογή επένδυση για το μέλλον, παρά μια έτοιμη και ουσιαστική προσθήκη η οποία θα μπει να προσφέρει άμεσα και κυρίως να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, οπότε μένει να φανεί (αν φυσικά προχωρήσει η περίπτωση του) ο τρόπος της μεταγραφής του.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.