Πώς έφτασαν οι χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια - Εντολή για ΕΔΕ

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Με την Αστυνομία να είναι εντελώς απροετοίμαστη στα όσα έγιναν τα ξημερώματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την διενέργεια ΕΔΕ. Πώς έφτασαν οι χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακόμα ένα δολοφονικό χτύπημα από οπαδικά κίνητρα συνέβη στη χώρα μας. Αυτή τη φόρά ένας 29χρονος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση εκατοντάδων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς τους οπαδούς της Ένωσης. Υπάρχουν πολλά ερωτηματκά για την διαχείριση της ΕΛ.ΑΣ και στο πως άφησε να διασχύσουν όλη την Ελλάδα οι Κροάτες χούλιγκανς.

Πώς έφτασαν οι χούλιγκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτοκινητοπομπή έγινε αντιληπτή αργά το βράδυ στην Αττική Οδό και όταν τους ακολούθησαν αστυνομικοί, διασκορπίστηκαν σε διάφορες ομάδες και βγήκαν από διαφορετικούς δρόμους, ώστε να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό και να εξουδετερώσουν την παρακολούθηση της Αστυνομίας, κάτι που το κατάφεραν.

Αρκετοί εξ αυτών στάθμευσαν έξω από σταθμούς ΜΕΤΡΟ και κινήθηκαν με συρμούς προς τον τελικό τους προορισμό. Στον Περισσό φαίνεται να συναντήθηκαν με Έλληνες οπαδούς, πιθανόν του Παναθηναϊκού και όλοι μαζί κινήθηκαν προς την Νέα Φιλαδέλφεια. Κάποιοι εκ των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έφτασαν με τα αυτοκίνητά τους εκεί και τα στάθμευσαν.

Μάλιστα, υπάρχει πληροφορία, ότι οι πρώτοι χούλιγκανς έφτασαν στο σημείο όταν ακόμη βρισκόταν σε εξέλιξη η προπόνηση των δύο ομάδων για τον σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου, αποχώρησαν και όταν έφυγαν οι ομάδες συνοδεία αστυνομικών, επέστρεψαν και ξεκίνησαν τα επεισόδια λίγο πριν τις 11 το βράδυ, με οργανωμένες επιθέσεις εναντίον οπαδών της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, με φωτοβολίδες, ρόπαλα, μαχαίρια κλπ. Πέρα από τις συμπλοκές προκάλεσαν και αρκετές φθορές πέριξ του γηπέδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.