Ο Οζντόεφ φλερτάρει από πέρυσι με την Ελλάδα

Κώστας Πετρωτός08 Αυγούστου 2023

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ είναι ένας παίκτης που όταν έκλεισε την πολύ πετυχημένη παρουσία του στην Ρωσία και την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήθελε να αγωνιστεί εκτός συνόρων. «Όταν τα έχεις κατακτήσει όλα με την Ζενίτ, δεν έχεις να περιμένεις κάτι παραπάνω εντός συνόρων», είχε δηλώσει παλιότερα, εξηγώντας την απόφασή του να ψάξει ομάδα εκτός της πατρίδας του.

Η Καραγκιουμρούκ προέκυψε στον δρόμο του ως τελευταία λύση, καθώς η αλήθεια είναι ότι έψαχνε ομάδα με μεγαλύτερη φιλοδοξία. Βέβαια, δεν το μετάνιωσε γιατί στην τουρκική ομάδα γνώρισε τον Πίρλο που του έμαθε πάρα πολλά, και όπως λέει ο ίδιος, τον έκανε καλύτερο παίκτη, όμως η αλήθεια είναι ότι ο Μαγκομέντ έψαχνε ομάδα με μεγαλύτερο στόχο.

Και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι, πέρυσι, την αντίστοιχη περίοδο, φλέρταρε με τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, μιλάμε για κάτι παραπάνω από φλερτ, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβρισκε πολύ ενδιαφέροντα αγωνιστικά χαρακτηριστικά στον Οζντόεφ και είχε δώσει την θετική γνώμη του για να αποκτηθεί ο 29χρονος, τότε, μέσος. Ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι θα ντύσει στα «πράσινα» τον Οζντόεφ, αλλά την τελευταία στιγμή, ο Αλαφρούζος αποφάσισε να μην κάνει την οικονομική υπέρβαση στο μπάτζετ και έτσι η μεταγραφή ναυάγησε με αποτέλεσμα, για να μην μείνει ο παίκτης χωρίς ομάδα, να συμφωνήσει με την Καραγκιουμρούκ.

Ωστόσο, η ελληνική αγορά μπήκε στο κάδρο του, όπως και το όνομά του, στις ατζέντες ελληνικών ομάδων και κυρίως του ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι από την περασμένη Ανοιξη, ο Δικέφαλος άρχισε να δουλεύει την υπόθεσή του και, όπως γράψαμε χθες, μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του ατζέντη του, Ανζόρ Γκαργκάεφ, τον περασμένο Απρίλιο, ότι για τον Ρώσο μέσο έχει πρόταση από την Ελλάδα. Το μόνο εμπόδιο ήταν της Καραγκιοουμρούκ, που τελικά υπερπηδήθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.