Ο ΠΑΟΚ πάει για μεγάλη αλλαγή στους χαφ

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Η γαλλική ιστοσελίδα «Οuest france», είδηση που αναπαρήγαγε και η «Equipe», έκανε λόγο χθες για συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ναντ για την πώληση του Ντόουγκλας Αουγκούστο που θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στα «καναρίνια».

Ουσιαστικά ήταν η αποκάλυψη της επιστροφής της πρότασης των πέντε εκατομμυρίων ευρώ στο προσκήνιο που πλέον δεν αφήνουν ασυγκίνητα τον ΠΑΟΚ και την είχε αρχικά απόρρίψει πριν από τα ματς με την Μπεϊτάρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ», όμως, για να προχωρήσει το deal θα πρέπει να ισχύσει μία προϋπόθεση: να υπάρξει αντικατάσταση του Βραζιλιάνου στο ρόστερ, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει την τετράδα των μέσων στην οποία έχει φτάσει μετά την απόκτηση του Οζντόεφ.

Γι’ αυτό και παράλληλα με τις επαφές που γίνονται με την Ναντ για τον Αουγκούστο, υπάρχει εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων με την Χετάφε για την απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Με βάση τα όσα πληροφορούμαστε, η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει κατέβει πλέον στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει τρία εκατομμύρια, η Χετάφε (επικαλούμενη και το 30% των δικαιωμάτων που κατέχει η Βαλένθια) ζητά τέσσερα και πλέον η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο.

Στην Τούμπα ποντάρουν πολύ στην συμφωνία που έχουν κάνει με τον παίκτη και πλέον είναι ο σύμμαχός του, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική παράμετρος για την συμφωνία.

Στον ΠΑΟΚ έχουν και εναλλακτική λύση αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με την Χετάφε για τον 28χρονο Σέρβο και όσο δεν υπάρχει αντικατάσταση θα προσπαθούν να κρατούν «σταντ μπάι» την Ναντ για τον Αουγκούστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.