Πόσο ΠΑΟΚ! Το θρίλερ έγινε... πάρτι!

Γιώργος Ζαΐρης04 Αυγούστου 2023

Το σίγουρο είναι πως το χθεσινό παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από τρελό! Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση που πέρασε από χίλια κύματα. Ειδικά τα δυο τελευταία κομμάτια των δυο ημιχρόνων ήταν κάτι παραπάνω από ανατρεπτικά. 

Προηγείται νωρίς ο ΠΑΟΚ, έρχεται στο 40' το λάθος του Σβαμπ, η αποβολή του Αουγκούστο και όταν η μπάλα είναι στην άσπρη βούλα φοβάσαι μην στραβώσει το ματς. Ο Κοτάρσκι όμως ήταν εκεί. Με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ βρίσκει το δεύτερο γκολ. Και δεν πάει με 2-0 στο ημίχρονο επειδή η κακή άμυνα του αυτή τη φορά δεν αποδεικνύεται τυχερή και γίνεται το 2-1. 

Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο. Με έναν ΠΑΟΚ να αμύνεται, με μια Μπεϊτάρ να χάνει ευκαιρίες και να περνά ένα δύσκολο εικοσάλεπτο. Τραυματίζεται και ο Αντρίγια. Ο ΠΑΟΚ των δέκα παικτών αντέχει με τον Κωνσταντέλια να μπαίνει μέσα και να δείχνει την ποιότητα του. Και τον Τσιγγάρα που νωρίτερα στο 2-1, να χάνει τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Τελικά ήρθαν δυο ακόμη γκολ και το θρίλερ έγινε πάρτι! 

Αυτό το 1-4 είναι μεγάλη ψυχολογική ντόπα για την ομάδα αλλά προφανώς και δεν πρέπει να εφησυχάσει. Δεν πρέπει να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας. Που πλέον έχει και πάλι τον Αουγκούστο τιμωρημένο (εκτός και αν αποχωρήσει και αυτό παύει να ενδιαφέρει). 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε χρόνο, είδε αδυναμίες χτυπητές και πρέπει να τρέξει για να τις αντιμετωπίσει. Αλλά οι παίκτες για ένα 24ωρο μπορούν να το γιορτάσουν. Η διοίκηση οφείλει να τρέξει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.