Χριστόπουλος: «Έρχεται ο νυχτερινός μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη για όλες τις ηλικίες»

Metrosport Team28 Ιουλίου 2023

Ο γενικός διευθυντής στις διοργανώσεις των μαραθωνίων δρόμων, ο Δρόσος Χριστόπουλος μίλησε για την διοργάνωση του νυχτερινού μαραθώνιου στη Θεσσαλονίκη το Φθινόπωρο και είπε μεταξύ των άλλων στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τα εξής:

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ένας νυχτερινός μαραθώνιος για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης για ηλικίες από 12 έως 112 ετών. Στις 21 Οκτωβρίου έρχεται ο νυχτερινός μαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη. Είναι διοργανώσεις που δημιουργούν μία εξωστρέφεια, παρακινούν τους Θεσσαλονικείς να βγουν στον δρόμο, να μυηθούν στον αθλητισμό. Και ύστερα συμμετέχουν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Θέλουμε να πάρουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Συμπληρώνεις μία αίτηση και συμμετέχεις ενεργά. Μπορούμε να κάνουμε μία ομάδα και να συμμετέχει σε όλη την διαδικασία. Κάνουμε μία ομάδα και τρέχουμε

Η πόλη μας διαθέτει και διεθνές μίτινγκ στίβου στην μνήμη του Σπανίδη. Είναι ένα μεγάλο κέρδος για την πόλη μας. Μας λείπουν τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις. Πρόκειται για τον μαραθώνιο σε 24 χιλιόμετρα, σε 10 χιλιόμετρα και το μικρό μίλι.»




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.