Δημητριάδης: «Δεν γίνεται να μην αξιοποιούνται διαιτητές από τη Μακεδονία»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2023

O πρόεδρος της ΕΠΣΜ Σάββας Δημητριάδης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι διαιτητές από την Ένωση δεν προωθούνται επί της ουσίας και δεν αξιοποιούνται. Παρότι έχουν μεγάλες ικανότητες.

Ο κ. Δημητριάδης στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στις δηλώσεις του είπε: «Δεν δικαιώνεται η δουλειά της Ένωσης με τους διαιτητές. Η ΕΠΣ Μακεδονίας σε λίγα χρόνια δεν θα έχει νέους διαιτητές για να ανέβουν σε επίπεδο. Δεν έχουμε ανίκανους διαιτητές. Απεναντίας. Έχουμε πάρα πολύ ικανούς διαιτητές. 

Όταν δίνουμε 2500 παιχνίδια στο σύνολο κάθε χρόνο και σε όλα υπάρχουν διαιτητές, το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο, πως έχουμε την ικανότητα. Προσφέρουμε εμπειρία και ικανότητα.

Δεν υπάρχει κανένα κριτήριο επιλογής των διαιτητών. Τι όραμα θα δώσουμε σε αυτά τα παιδιά; Πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά στα δικά μας πρωταθλήματα; Είναι τελείως άδικο αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή δεν αξιοποιούνται περισσότεροι διαιτητές από την ΚΕΔ. Στις 14 Ιουνίου στείλαμε μία επιστολή στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας και τους εξηγήσαμε τι συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν να μην αξιοποιούνται διαιτητές από την Μακεδονία και ισως παρεξηγήθηκε η Ένωση Αθηνών.

Δεν μπορεί μόνο δύο διαιτητές να προωθούνται από την Μακεδονία. Δηλαδή στην Αθήνα είναι ικανότεροι και εμείς εδώ δεν είμαστε;».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.