«Ο Τσιγγάρας έχει μεγάλες ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2023

Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας θα είναι βασικός στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπεϊτάρ και είναι λογικό να γίνεται συζήτηση για τον τρόπο που θα αγωνιστεί, ειδικά μετά τον δανεισμό του στην Τουλούζ. Ένας από τους προπονητές που συνεργάστηκε μαζί του πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, ο Θεόδωρος Τσίρας από την ακαδημία «Μπέμπηδες» μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Τσιγγάρα.

Ο Θεόδωρος Τσίρας στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 υποστήριξε τα εξής: «Ο Τσιγγάρας μπορεί να δώσει πολλές λύσεις αγωνιζόμενος στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Ήμουν προπονητής του, στους Μπέμπηδες πριν μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ. Τότε τον χρησιμοποιούσαμε και πίσω από τον επιθετικό. Είχε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Δεν θα ξεχάσω όμως ένα περιστατικό όταν παίζαμε σε διεθνές τουρνουά, αν θυμάμαι καλά στην Βαλένθια.

Τότε ο Τσιγγάρας παρότι αγωνιζόταν στην μεσαία γραμμή, επειδή έβλεπε ότι ένας αντίπαλος παίκτης δημιουργούσε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ήρθε και με ρώτησε: Κόουτς θα μου επιτρέψεις να παίξω ως δεξι μπακ για να τον σταματήσω; Με αυτή την επιθυμία του, έβαλε την ομάδα πάνω από το εγώ του. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο Τσιγγάρας επέστρεψε από την Τουλούζ, εκεί όπου στην αρχή είχε κάποια θέματα. Δεν αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια. Όμως κέρδισε σε εμπειρία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι ακόμη και τώρα, εξ΄ ανάγκης που παίζει βασικός, θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο του».

Οσο για το γεγονός ότι και πάλι νεαροί παίκτες από την ακαδημία «Μπέμπηδες» του Παναγιώτη Κερμανίδη μετακινήθηκαν στον ΠΑΟΚ, ο κ. Τσίρας είπε τα εξής: «Πιστεύω ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τον Παναγιώτη Κερμανίδη να ηγείται αυτής της προσπάθειας. Εγώ βρίσκομαι επί 15 χρόνια στην ακαδημία. Και μπορώ να σας πω ότι κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά και να αναδείξουμε νέα ταλέντα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.