“Πλιάτσικο στην Ξάνθη – Πολλά από τα κινητά αντικείμενα πουλήθηκαν σε ομάδα της Superleague 1”

Metrosport Team21 Ιουλίου 2023

Ο Αλέξανδρος Γιαλάογλου μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην Ξάνθη το τελευταίο διάστημα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και την επιχείρηση ανασυγκρότησης της σε όλα τα επίπεδα. Και αποκάλυψε πως περιουσιακά στοιχεία της ομάδας έχουν πουληθεί σε ομάδα της Λίγκας 1. Την οποία όμως, παρότι ρωτήθηκε, απέφυγε να την κατονομάσει.

Μάλιστα υποστήριξε: “Είμαι 33 ετών. Πέρυσι η ομάδα ξεκίνησε την προσπάθεια η οποία και θα συνεχιστεί. Το βασικότερο ήταν η αδυναμία της Ξάνθης να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Αφού εγγραφήκαμε στο μητρώο της ΓΓΑ, τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ άρχισαν να γίνονται αντικείμενο πλιάτσικου. Πληροφορηθήκαμε πως πολλά από τα κινητά αντικείμενα της ΠΑΕ πουλήθηκαν σε ομάδα της Σούπερ Λίγκ”.

- Σε ποια ομάδα πουλήθηκαν τα κινητά αντικείμενα;

“Αυτό δεν μπορώ να το αναφέρω. Έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε περιουσιακά στοιχεία, όμως θα έπρεπε να υποθηκεύσουμε το μέλλον αυτής της ομάδας; Δεν γίνετε να διακινδυνεύετε το μέλλον του συλλόγου. Η νέα προσπάθεια του ΑΟΞ θα συνεχιστεί. Για να πληρώσουμε τα χρέη, έχουμε την ιδιοκτησία μας. Είμαστε η συνέχεια της ΠΑΕ Ξάνθης. Αναβιώνει το ερασιτεχνικό σωματείο”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.