«Είμαστε οκτώ εθελοντές, βοηθάμε στην κατάσβεση - Πηγαίνουμε στα σημεία με δικά μας μέσα»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ένας εθελοντής πυροσβέστης, ο οποίος περιέγραψε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την κατάσβεση των πυρκαγιών, ειδικά στην Νότιο Ελλάδα.

Ο Μίλτος Μπενάκης μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα», τόνισε πως οι εθελοντές χρησιμοποιούν δικά τους οχήματα για να βρεθούν στα σημεία όπου πρέπει να γίνει η κατάσβεση των πυρκαγιών.

Στις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο κ. Μπενάκης τόνισε: «Θέλουμε να δώσουμε στον συνάνθρωπό μας την κάθε δυνατή βοήθεια. Μάλιστα είχαμε αναλάβει να κάνουμε περιπολία στο Σέϊχ Σού. 

Αυτή την στιγμή είμαστε στην Αθήνα και στο κέντρο συντονισμού και επιχειρήσεων που βρίσκεται στο Αιγάλεω. Είναι δύσκολη η κατάσταση που επικρατεί, ειδικά με τις πυρκαγιές και τους δυνατούς ανέμους που φυσούν και δεν μας επιτρέπουν στην εύκολη πρόσβαση και κατάσβεση. Εμείς ως εθελοντές, πηγαίνουμε στα επικίνδυνα σημεία με δικά μας μέσα. Πρόκειται κυρίως για επανδρωμένα οχήματα που ήρθαν από την Γαλλία. Ακόμη έχουμε πολλά να δούμε, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από όλους».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.