Νικηφόρα πρεμιέρα για την Εθνική πόλο Ανδρών στο Παγκόσμιο υγρού στίβου

Metrosport Team17 Ιουλίου 2023

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Εθνική πόλο Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, με την ελληνική ομάδα να κάμπτει την αντίσταση της Αυστραλίας και να επικρατεί με 13-9.

Με νικηφόρο αποτέλεσμα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου η Εθνική πόλο Ανδρών, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα "λύγισε" την Αυστραλία με 13-9 και έκανε το πρώτο βήμα στη φάση των ομίλων.

Η ελληνική ομάδα μετά το πρώτο οκτάλεπτο όσο περνούσε η ώρα αύξανετην απόδοσή της, ούσα σταθερά στο προβάδισμα, το οποίο αρχικά διατήρησε και εν συνεχεία αύξησε για το τελικό 13-9.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αργυρόπουλος και τον ακολούθησε ο Καλογερόπουλος με δύο, ενώ από 'κει και πέρα υπήρχε πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Να τονιστεί πως εκτός 13άδας έμειναν οι Δερβίσης και Γκίλλας.

Η γαλανόλευκη είχε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακά της, Μάνο Ζερδεβά (14/23 αποκρούσεις 61%), ενώ είχε 5/10 στον παίκτη παραπάνω.

Την επόμενη αγωνιστική, η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Καζακστάν (19/7, 11:30), ενώ οι ΗΠΑ κοντράρονται με την Αυστραλία (14:30). Στο άλλο ματς του ομίλου, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβλήθηκαν με 18-5 του Καζακστάν.

Αυστραλία (Χάμιλ): Πόρτερ, Λάμπιε 1, Φορντ, Νέγκους 1, Πάουερ 4, Εντουαρτς, Παβιγιάρ 1, Μπάρνς 1, Μπερέχλουκ, Πουτ 1, Ποτ , Τάουνσετ, Χιγκς

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Χαλυβόπουλος 1, Αργυρόπουλος 3, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.