Οδύνη στην κηδεία της 16χρονης - Λιποθύμησε η μητέρα της

Metrosport Team14 Ιουλίου 2023

Σε κλίμα οδύνης φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές αποχαιρέτησαν την 16χρονη από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπέστη αλλεργικό σοκ αλλά εισρόφηση.

 Όπως αναφέρει το seleo.gr, ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας λουλούδια οι φίλοι της και οι συγγενείς της την αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό της. Μάλιστα, έξω από τον ναό φίλοι της την αποχαιρέτησαν με μαρσαρίσματα, καθώς, όπως λένε, λάτρευε αυτόν τον ήχο που κάνουν οι μηχανές. 

 To κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ, η μητέρα της λιποθύμησε, ενώ και οι φίλοι του κοριτσιού κατέρρευσαν, με το ΕΚΑΒ να βρίσκεται εκεί και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες. 

 Τα παιδιά ήταν συντετριμμένα, μην αντέχοντας τον ξαφνικό και άδικο χαμό της φίλης τους. Κάποια από τα παιδιά αυτά, μάλιστα, ήταν παρόντα σε αυτό το τραγικό περιστατικό. Η 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά των φίλων της, όταν η διασκέδαση μετατράπηκε σε τραγωδία καθώς κατανάλωσε τροφή στην οποία ήταν αλλεργική.


Ξεσπά συγγενής της 16χρονης

Ο γαμπρός της άτυχης 16χρονης, Μάριος Αραμπάτζης, σε δηλώσεις του έξω από την εκκλησία, επέρριψε ευθύνες στον μαγαζάτορα που σέρβιρε στη 16χρονη το τρόφιμο που τελικά αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς ήταν αλλεργική σε αυτό. Πήγε, έφαγε και σκοτώθηκε, αυτό συνέβη, είπε, αναφέροντας πως ο μαγαζάτορας δεν γνώριζε ότι το λουκάνικο και το ψωμί περιείχαν γάλα και το σέρβιρε στη 16χρονη.

Εκτόξευσε, ακόμη, βολές για την αργοπορία του ασθενοφόρου: 

 «Αυτά γίνονται εδώ και τριάντα χρόνια και συνεχίζουν και πεθαίνουν άδικα, εν έτει 2023 δεν γίνεται ένα παιδί να φεύγει επειδή κατανάλωσε ένα χοντ ντογκ, και ένα ασθενοφόρο από τα έξι που υπάρχουν στην εμβέλεια δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αραμπάτζης.

Δείτε εικόνα και βίντεο από την κηδεία της 16χρονης στη Θεσσαλονίκη:

seleo.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.