Η Πέτη Πέρκα για τον επόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να είναι ΠΑΟΚτσής ή ΠΑΟΚτσού

Metrosport Team13 Ιουλίου 2023

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας προεδρίας σχολίασε η βουλευτής του κόμματος, Πέτη Πέρκα το πρωί της Πέμπτης.

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ερωτώμενη για το εάν θα στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου - η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη την υποψηφιότητά της - ή κάποιον άλλο υποψήφιο, η κυρία Πέρκα σχολίασε χιουμοριστικά:

«Εγώ θα τοποθετηθώ στην Κεντρική Επιτροπή που είναι μεθαύριο. Ως Βορειοελλαδίτισσα να πω όμως κάτι. Πρέπει να είναι ΠΑΟΚτσής ή ΠΑΟΚτσού ο επόμενος πρόεδρος».

Ως γνωστόν, ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι ένθερμος φίλαθλος του «δικεφάλου του Βορρά».

Όπως είχε γράψει νωρίτερα η Βούλα Κεχαγιά στο ethnos.gr, την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου προτίθενται να υποστηρίξουν και αρκετά στελέχη της Ομπρέλας όπως οι Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης, Δημήτρης Παπαδημούλης και ενδεχομένως και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Στον αντίποδα ο πυρήνας των “53” φαίνεται πως θα υποστηρίξει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος θα ανακοινώσει την κάθοδό του στη μάχη για την ηγεσία αύριο Παρασκευή στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης.

Και ο Νίκος Παππάς σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος το Σάββατο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Πηγή: ethnos.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.