Μετράει τις δυνάμεις του και κάνει τεστ προόδου στο πιο δυνατό φιλικό ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ο Δικέφαλος του Βορρά σήμερα στο Χορστ στις 19:00 (Metropolis 95.5) παίζει απέναντι στην Γκενκ στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους. Μετά από δέκα μέρες προετοιμασίας με προπονήσεις και δυο φιλικές αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει βήματα προόδου γνωρίζοντας πως σιγά σιγά θα μπει στην τελική ευθεία για τον πρώτο ευρωπαϊκό του αγώνα απέναντι στην Μπεϊτάρ.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα ο προπονητής του Δικεφάλου θα παρατάξει στην αρχή του αγώνα μια ενδεκάδα που θα μπορούσε με τα σημερινά δεδομένα να είναι και αυτή που θα παίξει απέναντι στην Μπεϊτάρ. Με την υποσημείωση πως σήμερα στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βιεϊρίνια που όμως είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να παίξει στις 27 Ιουλίου. Απόντος όμως του Σάστρε, του Λύρατζη και του Κεντζιόρα που μόλις χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση, ο Λουτσέσκου επιστρατεύει σήμερα τον Αντρέ για το δεξί άκρο της άμυνας. Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε πως ο Νάρεϊ δεν είναι αυτή τη στιγμή απόλυτα έτοιμος ενώ ο Στέφανος Τζίμας μόλις χθες ενσωματώθηκε με την αποστολή.

Πρώτη Κοτάρσκι και… δίδυμο Εκόνγκ-Κουλιεράκης

Σε αυτή την ενδεκάδα ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αντρέ στα δεξιά και ο Ράφα Σοάρες στα αριστερά της άμυνας. Για πρώτη φορά θα παίξουν μαζί ο Εκόνγκ με τον Κουλιεράκη ενώ ο Σβαμπ θα έχει δίπλα του τον Τσιγγάρα στα χαφ. Ο Κωνσταντέλιας θα είναι πίσω από τον Μπράντον με τον Τάισον στα αριστερά και τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά.

Στην άλλη ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ζίβκοβιτς με τον Παναγιώτη Τζίμα δεξί μπακ, τον Τσαούση αριστερά και τους Μιχαηλίδη-Νάσμπεργκ ως στόπερ. Ο Γιαξής με τον Βρακά στα χαφ, ο Μουργκ πίσω από τον Γκορντεζιάνι με τους Νάρεϊ και Ρικάρντο στα άκρα. Για μια ακόμη φορά δεν αγωνίστηκε ο Κανίς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.