Τρανς γυναίκα από την Κούβα θύμα άγριας δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

Σε Κουβανή τρανσέξουαλ ανήκει η σορός που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Παντελεήμονα με τραύματα από μαχαίρι.

Η σορός της 46χρονης τρανς γυναίκας εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας. Τα τραύματα φέρεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Το θύμα εντόπισε η σπιτονοικοκυρά της που την αναζητούσε για να εισπράξει το ενοίκιο και καθώς δεν την έβρισκε, χρησιμοποίησε τα δεύτερα κλειδιά που είχε και μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε η 46χρονη. Ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Λόγω της κατάστασης της σορού, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία να μη συνέβη τη Δευτέρα, αλλά να είναι μέρες νεκρή.

Φίλη της ανέβασε στο Facebook ένα συγκλονιστικό μήνυμα για την άγρια δολοφονία της λέγοντας πως έφτασε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα «κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες» και πλέον εργαζόταν στο κλαμπ «Κούκλες» που είχε γίνει η ζωή της.

«Ένα ακόμη τρανς άτομο νεκρό. Σ’ ένα πολύ μακρύ κατάλογο. Δεν γνωρίζω ακόμη αν ήταν ρατσιστικό το κίνητρο – δεν γνωρίζουμε καμία συνθήκη ακόμη. Είμαι πεπεισμένη όμως πως αυτό το τέρας που υπάρχει παντού γύρω μας, καταβάλλει μηδενική προσπάθεια, με σφοδρή απέχθεια, να αφήσει μια ζωή στη μέση της. Είναι τόσο απροστάτευτο ένα θύμα, όπως η Ιβάνκα», αναφέρει με ανάρτησή της στο facebook η Άννα Κουρουπού, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Red Umbrella Athens.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.