Το τεστ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ… μετράει

Γιώργος Στράντζαλης09 Ιουλίου 2023

Σε λιγότερο από 20 μέρες ο Αρης είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και να διεκδικήσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League αντιμετωπίζοντας τον νικητή του ζευγαριού Αραράτ-Εγνατία.

Η ομάδα μπήκε στην τελική εβδομάδα του φετινού σταδίου της προετοιμασίας έχοντας δώσει ήδη τρεις φιλικές αναμετρήσεις, οι δύο στη Χάιφα κόντρα στην Μακάμπι και την προηγούμενη εβδομάδα στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας απέναντι στην Μπότεφ.

Σήμερα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας (18:30, Metropolis 95,5 / Novasports Prime), στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, είναι το πρώτο “τεστ” εντός συνόρων και ουσιαστικά πρόκειται για τα αποκαλυπτήρια του “νέου Αρη” καθώς ο Τόλης Τερζής προβλέπεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως ο Τζόναθαν Μενέντες και ο Νέβεν Τζούρασεκ, ενώ θα δώσει περισσότερο… χώρο και χρόνο και στα υπόλοιπα επτά νέα πρόσωπα έχοντας πλέον αυξημένες απαιτήσεις.

Ο Βεροιώτης τεχνικός προσπαθεί να “μπολιάσει” τους παίκτες του στην αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχει ο Αρης της νέας σεζόν και περιμένει να τους δει σήμερα στο παιχνίδι κόντρα στη βουλγαρικη ομαδα να κάνουν ένα βήμα παραπάνω σε σχέση τόσο με τα “αναγνωριστικά” ματς στη Χάιφα όσο κυρίως στο δυνατό “τεστ” με αντίπαλο την Μπότεφ.

Ο Τερζής καλείται μέσα από αυτή τη διαδικασία των φιλικών να καταλήξει στην ομάδα που θα στηριχθεί για την πρόκριση στην τρίτη προκριματική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ασφαλώς να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της πρώτης φετινής αγωνιστικής πρόκλησης. Το ζητούμενο για τους Κιτρινόμαυρους, ως νέο σύνολο με πολλές καινούριες μονάδες, είναι βρεθεί την απαραίτητη επικοινωνία στο γήπεδο και μέσα από τη διαδικασία των προπονήσεων αλλά και των φιλικών προετοιμασίας ο προπονητής του Αρη στοχεύσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.