NBA: Το Λας Βέγκας θα φιλοξενήσει το Final Four του πρώτου In-Season Tournament στην ιστορία

Metrosport Team06 Ιουλίου 2023

Σύμφωνα με το ESPN το Final Four του πρώτου In-Season Tournament στην ιστορία του NBA θα φιλοξενηθεί στο Λας Βέγκας το διάστημα 7-9 Δεκεμβρίου. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Το In-Season Tournament του NBA αρχίζει σιγά-σιγά να αποκτάει μορφή. Κάτι παραπάνω από 3 μήνες μετά την συμφωνία NBA και Ένωσης παικτών για την νέα διασυλλογική σύμβαση, όπου συμφωνήθηκε να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι και In-Season Tournament στην λογική που υπάρχει στην Ευρώπη η διοργάνωση του Κυπέλλου, έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το ESPN, το Final Four του τουρνουά που θα διεξάγεται μεσούσης της σεζόν (ξεκινώντας από φέτος) θα φιλοξενηθεί στο Λας Βέγκας το διάστημα 7-9 Δεκεμβρίου.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν και οι 30 ομάδες, που θα χωριστούν αρχικά σε 6 ομίλους (τρεις από την Ανατολή και τρεις από την Δύση) με κλήρωση, με βάση το ρεκόρ τους την προηγούμενη σεζόν. Κάθε ομάδα θα παίξει 4 αγώνες στην φάση των ομίλων και οι 6 νικητές των ομίλων θα προκριθούν στην φάση των νοκ-άουτ. Αυτές τις έξι ομάδες θα συνοδέψουν δύο ακόμα ομάδες με wild card. Το κριτήριο επιλογής των δύο τελευταίων ομάδων θα είναι ποια είχε το καλύτερο ποσοστό νικών-ηττών στην φάση των γκρουπ, όχι η θέση τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.