Τραϊανόπουλος: «Είναι ντροπή και έγκλημα να παίζει ο Απόλλων σε γήπεδο που δεν ξέρει κανένας»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2023

Στο Mettopolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Βασίλης Τραϊανόπουλος, μιλώντας για την άνοδο της ομάδας στην Super League, το δικό του πέρασμα από τις Σερρών αλλά και τις απαραίτητες προσθήκες που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να αντέξει στην μεγάλη Λίγκα. Φυσικά δεν ξέχασε τον Απόλλωνα Πόντου και την... ταλαιπωρία του

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εγώ αγωνίστηκα στον Πανσερραϊκό για 8 χρόνια. Τα 7χρόνια ήταν στην Ά Εθνική, το 1 ήταν στη Β. Κάθε Κυριακή ερχόταν 50-60 χωριανοί μου να με δούνε. 

Δεν υπάρχει χωριό, που να παρακολουθείς σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και να μην βρει 4-5 ταλέντα. Πιστεύω ότι το επιτελείο της ομάδας θα βγάλει ταλέντα. Απολαμβάνουμε παιδιά σαν τον Τσιμίκα στην Ευρώπη».

Για την άνοδο του Πανσερραϊκού στην Super League 1: «Είναι η πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Καταρχάς δεν ξέρω τι γίνεται με τον προπονητή. Καλό θα ήταν να είναι ο Δερμιτζάκης. Η πρώτη κατηγορία δεν έχει καμία σχέση με τη Σούπερ Λιγκ 2. Για την δεύτερη κατηγορία ήμασταν καλοί, όμως η ομάδα θέλει ενίσχυση. Μην κάνουν το λάθος ότι μπορούν να κάνουν  μια καλή πορεία  με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουν, όχι. 

Πρέπει να πάρουμε 7-8 παίκτες πρωτοκλασάτους. Άλλο να ακούς όμως και άλλο να γίνουν όντως οι μεταγραφές. Ο κόσμος βλέπει πάντα τι παίκτες παίρνεις. Αν δει ότι δεν κάνεις μεταγραφές, δεν θα στηρίξει. Η διοίκηση έχει όνειρα μεγάλα, ο κόσμος των Σερρών και γενικά της επαρχίας διψάει για ποδόσφαιρο. Μείνανε πολλά χρόνια κάτω, η επαρχία είναι αυτή που ανεβάζει το ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Απόλλωνα Πόντου, μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκε εξίσου πολλά χρόνια: «Στον Απόλλωνα Πόντου είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα. Στεναχωριέμαι για το ότι δεν παίζει η ομάδα στην έδρα μας, πως θα πάω εγώ να δω την ομάδα στο Πολύκαστρο. Είναι ντροπή και έγκλημα να παίζει σε γήπεδο που δεν ξέρει κανένας. Είναι άδικο και κρίμα για μια τόσο ιστορική ομάδα, να τρέχει στο Πολύκαστρο και στο κάθε Πολύκαστρο».

Για τις σχέσεις που έχει με τους παλιούς του συμπαίκτες: «Έχω επαφές με όλους. Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μάζωξη και να συζητήσουμε τα παλιά. Δεν ήθελα να πάω σε άλλες ομάδες, αν και είχα αρκετές προτάσεις, προκειμένου να το ευχαριστηθώ ποδοσφαιρικά. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν καν Βετεράνοι...Έρχονται δέκα, φεύγουν δέκα. Μέχρι και σήμερα υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση στο πρόσωπό μου, αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Και θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο για να βλέπω τις ομάδες μου. Και στον Πανσερραϊκό και στον Απόλλωνα Πόντου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.