Ακραία προκλητικός ο Μεντί στη δίκη βιασμού: «Δεν έγινε κάτι, έχω κοιμηθεί με 10.000 γυναίκες»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Η δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί για τις κατηγορίες βιασμού συνεχίζεται, με τον Γάλλο αμυντικό να μπαίνει λεπτομέρειες, που μόνο υπέρ του δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της δίκης αποκάλυψε πως πριν συλληφθεί το 2021 είχε συνευρεθεί με 10.000 γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η δίκη ξεκίνησε πάλι, με τον συνήγορο να υποστηρίζει πως: «Ο Μπεντζαμίν Μεντί είναι ένας ποδοσφαιριστής, που είναι εκτός συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Σίτι. Έκανε πάρτι και κοινωνικές μαζώξεις στο σπίτι του, στην Μότραμ Σεντ Άντριου στο Τσεσάιρ.

Είχε και άνδρες και γυναίκες καλεσμένους. Είναι η υπόθεση της εισαγγελίας που σε δύο περιπτώσεις ο κ. Μεντί εκμεταλλεύτηκε δύο από τις γυναίκες καλεσμένους του. Στην πρώτη περίπτωση προσπάθησε να συνευρεθεί με μία άλλη γυναίκα. Σε μία άλλη περίπτωση βίασε μια γυναίκα σε ένα από τα δωμάτιά του», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο συνήγορος Μπεντζαμίν Αϊνά ανέφερε ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γνώρισε την πρώτη γυναίκα το 2017 μέσω ενός κοινού γνωστού. Οι δυο τους κράτησαν επαφές και έναν χρόνο μετά η κοπέλα κανόνισε να επισκεφτεί το σπίτι του, όπου και έμεινε μετά από μια έξοδο με τις φίλες της.

Το επόμενο πρωί, εκείνη έκανε μπάνιο, όταν ο Μεντί εμφανίστηκε ακάλεστος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Εκείνη τη στιγμή το δικαστήριο «ξεσηκώθηκε». Τότε ο Γάλλος πήγε να πιάσει τη γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει στο κρεβάτι, την ίδια στιγμή που εκείνη επιχειρούσε να φύγει, λέγοντάς του παράλληλα να σταματήσει.

Δύο χρόνια μετά η δεύτερη γυναίκα ήταν έξω με την παρέα της σε ένα μπαρ κοντά στο σπίτι του Μεντί. Αμέσως μετά, όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα, ο πρώην αμυντικός της Σίτι την κάλεσε στο σπίτι του και της πήρε το κινητό, το οποίο είχε προσωπικές φωτογραφίες της. Εκείνη τη στιγμή την οδήγησε ένα δωμάτιο, με την κοπέλα ωστόσο να προσπαθεί να πάρει το τηλέφωνό της πίσω.

Ο Γάλλος της είπε «θέλω να ρίξω μια ματιά» και της είπε να βγάλει τα ρούχα της. Όταν εκείνος πέταξε το κινητό της στο κρεβάτι, εκείνη πήγε να το πάρει και ο Μεντί την έπιασε από πίσω και τη βίασε παρά τη θέλησή της. Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με τον συνήγορο, ο Μεντί έκανε ένα βήμα και της είπε «είσαι ντροπαλή».

Ο ίδιος μάλιστα με άνεση αποκάλυψε πως:  «Όλα καλά. Έχω συνευρεθεί με 10.00 γυναίκες». Ωστόσο, ο Γάλλος ακόμα μια φορά υποστήριξε ότι οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική και αρνείται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.