ΠΑΟΚ: Ο χάρτης των φιλικών στην Ολλανδία

Γιώργος Ζαΐρης29 Ιουνίου 2023

Ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους και έχουν γίνει γνωστοί και οι αντίπαλοι αλλά και η ώρα έναρξης τους. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι αν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από κανάλι ή θα μεταδοθούν από το PAOK TV.

Υπάρχει και τεράστιο ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα παρακολουθήσουν.

Αρχικά στις 5 Ιουλίου στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Στεάουα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο που θα κάνει τις προπονήσεις ο Δικέφαλος στο Τέχελεν. Με την παρουσία κόσμου.

Στις 8 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα παίξει με την Γκοου Αχεντ και ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00. Το ματς θα γίνει στην περιοχή του Αρνεμ, 120 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου. Με παρουσία φιλάθλων.

Στις 12 Ιουλίου στις 19:00 ο ΠΑΟΚ θα παίξει το τρίτο του φιλικό απέναντι στην Γκενκ. Το ματς αυτό θα γίνει σε γήπεδο που είναι 30 χιλιόμετρα μακριά από το Τέχελεν. Η βελγική ομάδα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε πως είναι σε αναμονή της απόφασης της αστυνομίας για το αν θα επιτρέψει παρουσία φιλάθλων και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Η αυλαία στα φιλικά θα πέσει επί βελγικού εδάφους. Στις 17:00 η σέντρα του αγώνα με την Βέστερλο. Μια απόσταση 180 χιλιομέτρων από την έδρα του ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Τέχελεν και την επομένη θα πετάξει από το Ντίσελντορφ πίσω για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.