Ο Μισιντζάν έχει έρθει πλέον σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team24 Ιουνίου 2023

Κυριολεκτικά παρέλαση από ονόματα μεσοεπιθετικών και εξτρέμ έχουμε τις δύο τελευταίες μέρες, ωστόσο, φαίνεται ότι επί της ουσίας ο Βίρτζιλ Μισιντζάν είναι αυτός που απασχολεί στην παρούσα φάση τον Δικέφαλο. Ας τα πάρουμε με την σειρά.
Όπως ανέφερε με τιτίβισμά του ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάχα Ταβολιέρι, Λουτσέσκου και Μπότο έδειξαν θετική διάθεση για τον Χουάν Ιτούρμπε, πρώην του Άρη, αλλά ο Παραγουανός δεν αρέσει στον Γιώργο Σαββίδη. Εγραψε επίσης για τον 29χρονο Ολλανδό, χαφ-εξτρέμ, Ζαν Πολ Μποέτιους της Χέρτα που μετά τον υποβιβασμό της γερμανικής ομάδας μπορεί να μείνει ελεύθερος, αλλά δεν φαίνεται να είναι στις επιλογές που έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ. Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με τρεις περιπτώσεις εξτρέμ και τελικά κατέληξε στον τέταρτο, τον Βίρτζιλ Μισιντζάν με τον οποίο διαπραγματεύεται.

Οι δύο πρώτοι ήταν ο Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ και ο Τσιντέρα Ετζούκε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που πέρυσι έπαιξε στην Χέρτα δανεικός, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις. Μία ακόμη που απασχόλησε ήταν του Μάρκο Πιάτσα, του Κροάτη εξτρέμ που ανήκει στην Γιουβέντους και πέρυσι αγωνίστηκε στην Εμπολι, αλλά την προσπέρασε γιατί δεν έπεισε την οικογένεια Σαββίδη ότι ήταν ο παίκτης που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι, ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Βίρτζιλ Μισιντζάν που ψάχνει ως ελεύθερος ομάδα και χθες πήρε μήνυμα από τον τεχνικό διευθυντή της Τβέντε ότι δεν θα τον περιμένει άλλο η ολλανδική ομάδα. Ο ΠΑΟK έχει μπει σε εντατικές διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του 29χρονου, ύψους 1,73μ. Ταχύτατου εξτρέμ, αρχικά εκτιμάτο ότι θα κλείσει με περίπου 600.000 ευρώ ετησίως, αλλά ο ατζέντης του που απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο στη «Μ» είχε εγείρει υπερβολικές απαιτήσεις που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ρίξει. Στο μεταξύ στην Βουλγαρία γράφτηκε ότι τον θέλει η παλιά του ομάδα, η Λουντογκόρετς.

Ο Εσπόζιτο και οι άλλοι

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην θέση των χαφ, ο Μπότο μελετά περιπτώσεις και έχει επαφές, ενώ χθες η ιστοσελίδα «ccma.cat» επιβεβαίωσε τη «Μ» αναφέροντας ότι ο αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ, Φραν Γκαραγάρθα, κρατά στα χέρια του πρόταση για τον Εσπόζιτο από τον ΠΑΟΚ αλλά ο παίκτης δεσμεύεται με την ομάδα με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.