ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Οζντόεφ και το σενάριο για τον Λούνεφ

Metrosport Team24 Ιουνίου 2023

Η περίπτωση του 30χρονου Ρώσου Μαγκομέντ Οζντόεφ για την ενίσχυση στο χώρο του κέντρου απασχόλησε τους ασπρόμαυρους αλλά δεν υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη. Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Καραγκιουμρούκ (συμπαίκτης του Ντιάν), δεν εξαρτάται από τον ίδιο το μέλλον του.
Για αυτό και ο εκπρόσωπος του ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε σχετικά για το αν ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει από την Τουρκία: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει από όσα ισχύουν. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Οζντόεφ από πολλούς συλλόγους, οι εκπρόσωποι των οποίων επικοινωνούν απευθείας με την ομάδα που ανήκει».

Άλλο ένα μεταγραφικό σενάριο αφορά τον 31χρονο τερματοφύλακα, Αντρέι Λούνεφ που μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, αποχωρεί από τις «ασπιρίνες». Ο ατζέντης του, Αντον Σμιρνόφ, σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας, ξεκαθάρισε πως δεν διαπραγματεύεται με ρωσικούς συλλόγους ενώ απάντησε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον από πλευράς Δικεφάλου: «Μόλις υπάρξει κάτι, θα σας το πούμε.

Όλα είναι ρευστά και δεν έχει νόημα να μιλάμε για τα ίδια κάθε εβδομάδα. Τώρα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με πολλούς συλλόγους. Κινούμαστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε μόνο με ξένους συλλόγους. Δεν εξετάζουμε ακόμη για Ρωσία. Θα δούμε τι θα συμβεί...». Στη συνέχεια δε, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Καραγκιουμρούκ αλλά... «Είναι αλήθεια, το έχουμε επιβεβαιώσει. Όσο για τον ΠΑΟΚ, κανένα σχόλιο».

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.