Μόνο o Μπάτσι μπορεί να ξεκαθαρίσει γιατί αποχώρησε

Κώστας Πετρωτός22 Ιουνίου 2023

Η αλήθεια είναι ότι όταν έγινε γνωστή η αποχώρησή του Κριστιάνο Μπάτσι από τον ΠΑΟΚ, η πληροφόρηση που ερχόταν κυρίως από το περιβάλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ήταν άμεσος συνεργάτης του και μέλος του δικού του τιμ, διέρρευσε ως αιτιολογία πώς το έκανε για οικογενειακούς λόγους.

Όσο οι μέρες κυλούσαν άρχισε να κυκλοφορεί μία διαφορετική εκδοχή, ότι ο Ιταλός, βοηθός μέχρι πρότινος του Ρουμάνου τεχνικού, αποχώρησε γιατί διαπίστωνε ότι τι πρότζεκτ δεν προχωρά όπως το είχαν σχεδιάσει.

Ο γράφων προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Κριστιάνο Μπάτσι και να έχει την δική του άποψη, αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμία απάντηση.

Στην όλη συζήτηση έρχεται να προστεθεί η τοποθέτηση του Ντιέγκο Λόνγκο, πρώην βοηθού και ανθρώπου που είχε συστήσει τον Μπάτσι στον Λουτσέσκου, χθες στο Metropolis 95,5. Ο νυν προπονητής της Τέουτα, αποκάλυψε ότι πριν λίγες μέρες είχε μαζί του συνάντηση στην πόλη Μάσα, κοντά στην Γένοβα, Είχαν καιρό να τα πούνε οι δυο τους και συναντήθηκαν με τις οικογένειές τους.

«Τον συνάντησα πριν λίγες ημέρες, ξέρω ότι έφυγε. Τον βρήκα πολύ καλά με την οικογένειά του. Δεν ξέρω γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, καμιά φορά στην καριέρα σου χρειάζεσαι νέες προκλήσεις. Δεν μιλήσαμε για το μέλλον του, προφανώς θα βρει την επόμενη ομάδα».

Είναι σαφές ότι ο Λόνγκο, χωρίς να απαντήσει, έδωσε την αίσθηση ότι δεν ήταν απλά οικογενειακοί οι λόγοι της αποχώρησής του Μπάτσι. Μίλησε για νέα πρόκληση και η επιλογή αυτή λέει πολλά. Σε κάθε περίπτωση, η απόλυτη αλήθεια για την αποχώρηση του δεξιού χεριού του Ραζβάν Λουτσέσκου, μπορεί να δοθεί μόνο από τον ίδιο.

Χθες, πάντως, έγινε γνωστό ότι εκτός του Πάολο Καστορίνα που επιστρέφει, στο πλευρό του Λουτσέσκου θα τεθεί και ο συμπατριώτής του Νικολάε Κονσταντίν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.