Οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο κι όχι στο... αεροδρόμιο!

Αρις Νικολάκης21 Ιουνίου 2023

Αγωνιούσε ο ΠΑΟΚ για την τύχη του στην χθεσινή κλήρωση, ειδικά. Εκείνη η αγωνία - στο κάτω, κάτω της γραφής... δεν κράτησε πολύ - ωχριά μπροστά στην αγωνία για την τύχη του, γενικά. Αφήστε που αυτή... Η τύχη του γενικά, κρατά πολύ!

Και δεν φθάνει αυτό. Είναι και το άλλο. Κρατά την τύχη του γενικά, στα χέρια του αλλά... Δεν μπορεί, να την διαχειρισθεί. Την ώρα της κατάθεσης της σημερινής μας προσέγγισης στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ... Ο ΠΑΟΚ ετοιμαζόταν για ένα ταξίδι στο άγνωστο, με βάρκα στην ελπίδα.

Μάθαμε κι όχι από πηγή της ΠΑΕ, από άλλη πηγή μάθαμε πως ο ΠΑΟΚ αλωνίζει τον κόσμο, για να επιλέξει τους ζητούμενους στόχους. Ναι, αλωνίζει αλλά... Κατά πως ξέρουμε, για να αλωνίσεις πρώτα πρέπει να οργώσεις, μετά να σπείρεις, να θερίσεις και μετά να αλωνίσεις. Για το αλώνισμα, όλα καλά. Η δράση της ΠΑΕ επιβεβαιώνεται από πηγή εκτός... βεληνεκούς της. Για το όργωμα, την σπορά και το θέρισμα δεν έχουμε στοιχεία.

Θέλουμε και θεωρούμε πως κι όργωσε κι έσπειρε και θέρισε. Το θέμα μας φυσικά, δεν είναι να συνηγορήσουμε είτε ως συνήγοροι, είτε ως κατήγοροι. Το θέμα μας είναι το αποτέλεσμα της (...όποιας) δράσης της ΠΑΕ στα μεταγραφικά μέτωπα. Και μέχρι χθες, αποτέλεσμα δεν διαφαινόταν στον ορίζοντα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ ήδη συνθλίβεται στην τανάλια του χρόνου. Η αίσθηση της σύνθλιψης είναι κατά πολύ εντονότερη στον κόσμο του. Ξέρετε την αιτία. Η πλήρης άγνοια του για την δράση της ΠΑΕ. Και βέβαια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θεωρεί πως η ΠΑΕ μάχεται συνθλιβόμενη στην τανάλια του χρόνου, για το καλύτερο δυνατό αλλά... Η θεωρία αυτή δεν αρκεί. Η αγωνία κι η λαχτάρα του για την επόμενη ημέρα θεριεύουν...

Δε θα είναι πάντως, η πρώτη φορά κατά την οποία ο ΠΑΟΚ ξεκινά προετοιμασία δίχως να έχει έστω... μερικώς πλήρες ρόστερ. Το ζητούμενο είναι, να μη χαθεί για μία ακόμη φορά χρόνος για την διαμόρφωση αξιοπρεπούς ρόστερ. Αυτή ήταν κι η αιτία της παταγώδους αποτυχίας... Των ναυαγίων του ΠΑΟΚ, κατά την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο! Και για να είμαστε ειλικρινείς οι φερόμενοι ως στόχοι της ΠΑΕ είναι παίκτες από το πάνω ράφι, για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Εάν επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, θα είναι σοβαρές επιλογές στα χαρτιά. Όπως συμβαίνει παντού και πάντα. Μία καλή μεταγραφή βλέπετε, κρίνεται στο γήπεδο. Δεν κρίνεται στο αεροδρόμιο...

ΥΓ 1: Τόσα χρόνια κι η τόση βρώμα και δυσωδία στον Θερμαϊκό παραμένει ανοικτή πληγή της Θεσσαλονίκης. Ντροπιάζει τη μακεδονική πρωτεύουσα αυτή η αισχρή κατάσταση. Ποιοι είναι τελικά, οι υπεύθυνοι για το όνειδος αυτό; Είναι άραγε κι υπόλογοι; Οι Δήμοι της Θεσσαλονίκης με ακτές στον Θερμαϊκό αλλά κι η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας είναι βέβαια, συνένοχοι επειδή σιωπούν! Είναι απαράδεκτη η σιωπή τους...

ΥΓ 2: Όπου και να πάει ο Πάμπλο Γκαρσία... Και στο φεγγάρι να βρεθεί... Κομμάτι και δη, αναλλοίωτο της ψυχής του ΠΑΟΚ θα είναι μία ζωή! Ο “Τσε” του “δικέφαλου” (υπ)έγραψε ιστορία στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.