Η απόλυτη στάση του Γκαμπιαντίνι και η εναλλακτική του Ντιάν

Metrosport Team21 Ιουνίου 2023

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του βασικού φορ για τον ΠΑΟΚ αφού οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι είναι απόλυτος στις απαιτήσεις του. Θέλει κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ ο ΠΑΟΚ του έδινε διετές συν ένα ακόμη χρόνο ανάλογα με τις συμμετοχές που θα συμπληρώσει τον δεύτερο χρόνο της συνεργασίας. Το μήνυμα εστάλη στην Τούμπα.

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου ανασυντάχτηκαν και εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν νέα πρόταση. Για τον Γκαμπιαντίνι παραμονεύει και η Κάλιαρι, καθώς τον θέλει διακαώς ο Ρανιέρι.

Εφόσον δεν προχωρήσει αυτή η υπόθεση του Ιταλού, ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή την περίπτωση του 32χρονου Σενεγαλέζου στράϊκερ Εμπαγιέ Ντιάν που μένει ελεύθερος από την Τουρκική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Και με την οποία πέτυχε 23 γκολ σε 33 ματς. Το ζητούμενο και σε αυτή την υπόθεση, αφορά την οικονομική διαπραγμάτευση. Ο Ντιάν με αποκλειστική δήλωσή του στη Metrosport είχε αναφέρει ότι συζητά με τον ΠΑΟΚ (μέσω των εκπροσώπων του) και πως τον ενδιαφέρει η προοπτική να έρθει στην Τούμπα. Είναι φανερό πως από την διαπραγμάτευση, θα κριθεί η έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.