Καραγεωργίου: «Να παίξει ο Βιεϊρίνια για ένα ακόμη χρόνο - Είναι καλά ο Ιβάν; Θα είναι καλά ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2023

Ευθύς και ξεκάθαρος στις δηλώσεις του αναφορικά με τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο πρώην προπονητής της ομάδας, ο Νίκος Καραγεωργίου. Μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και ήταν ουσιαστικός.

Ο Καραγεωργίου που συζητά με ομάδες από την Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει εκεί την προπονητική καριέρα του. «Προσπαθώ να βρω μία ομάδα στο εξωτερικό. Στην Αραβία έχει στραφεί όλος ο κόσμος. Σιγά σιγά και το ποδόσφαιρο το προωθούν και το ανεβάζουν. Πάντα υπάρχει πληθώρα επιλογών. Ήμουν στην Αραβία για δύο χρόνια ως προπονητής και ξέρω πολύ καλά πως είναι εκεί η κατάσταση. Θα πήγαινα και αλλού, εκεί όμως έκανα γνωριμίες και εκεί προσπαθώ.

Δεν είναι εύκολος ο τρόπος ζωής, δεν είναι όμως και δύσκολος. Δεν ασχολούνται με τους ξένους υπηκόους όσον αφορά το θέμα της θρησκείας. Η δυσκολία η μεγάλη είναι κυρίως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν για έξι τουλάχιστον μήνες. Υπάρχει μία τέτοια αλλαγή και όχι η θρησκεία. Το πρωί κοιμούνται κατά τις 6 το πρωί για να αντέξουν γιατί οι κύριες δραστηριότητες γίνονται το βράδυ λόγω της ζέστης που επικρατεί. Όλα αυτά ισχύουν για ένα εξάμηνο”.

- Ο Βιεϊρίνια θα πρέπει να συνεχίσει για τον επόμενο χρόνο ως παίκτης; Να παραμείνει ή όχι ενεργός;

“Να παραμείνει στο χόρτο, ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη καμπή. Η άποψή μου είναι. Να καθίσει ένα χρόνο ακόμη. Να βοηθήσει την νέα κατάσταση αν προκύψει με μεταγραφές. Ο ρόλος δεν θα σταματήσει μόνο για φέτος. Το καλύτερο θα είναι, να μείνει στο γήπεδο”.

- Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να ενισχυθεί τη νέα σεζόν;

“Θέλουμε τον πρόεδρο μας να ασχοληθεί με την ομάδα. Μόνο ο πρόεδρος που αυτή την εποχή φαίνεται πως έχει δυσκολίες και δεν αναφέρομαι σε οικονομικές. Αυτό είναι το πρόβλημά μας. Δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Όταν θα λύσει τα θέματά μου, πάλι θα δούμε. Αυτό εισπράττω από την όλη κατάσταση που επικρατεί. Η ενεργή συμμετοχή του Ιβάν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτόν που ξέραμε, αυτός που αγάπησε την ομάδα, να έρθει αφού λύσει κάποια θέματα. Αγωνιστικά θέλει κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί. Οποιος παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ βλέπει ότι χρειαζόμαστε καλύτερους παίκτες. Με καλύτερους παίκτες πας καλύτερα. Με μέτριους, δεν πας καλύτερα.

- Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη πιστεύεις ότι εάν έρθει πρόταση από το εξωτερικό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να την συζητήσει; Θα πρέπει να τους δώσει; Ή θα πρέπει να τους διατηρήσει στο δυναμικό του;

“Αγωνιστικά πλέον το θέμα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ο ΠΑΟΚ περνάει μια δυσκολία. Μόλις θα λύσει το θέμα. Θα μπορέσει να κινηθεί πιο άνετα. Είμαι 50 χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Εδώ και 10 χρόνια έχουμε λύσει το οικονομικό. Πήραμε τίτλους. Έφυγε ο Κούδας και συνεχίσει να υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Η συζήτηση είναι για να περνάει η ώρα. Το ζητούμενο είναι να λύσει το θέμα ο Ιβάν. Το οικονομικό θέμα είναι πάνω από το αγωνιστικό. Αν δώσουμε τους δύο νεαρούς, τι θα γίνει; Δεν θα έχουμε να παίξουμε; Δόξα τω Θεό η αθλητική ακαδημία του ΠΑΟΚ αναδεικνύει παίκτες. Έτσι είναι, έχουμε γίνει 60 ετών. Είδαμε όλες τις πλευρές. Είναι καλά το αφεντικό; Είναι καλά ο Ιβάν; Θα είμαστε καλά. Τέλος, τίποτα άλλο δεν υπάρχει”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.