Αποκάλυψη: Τρεις αραβικές και μία τουρκική ομάδα για Ραζβάν

Metrosport Team15 Ιουνίου 2023

Ενα δημοσίευμα από την Ιταλία (sports digitale) που αναπαράχθηκε από τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αποκάλυψε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε στην λίστα υποψηφίων για τον πάγκο της Αδανα Ντεμίρσπορ, πίσω από τον Αντρέα Πίρλο.

Η τουρκική ομάδα ψάχνει προπονητή μετά την αποχώρηση του Βιτσέντζο Μοντέλα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωπός της, κατ’ εντολή του προέδρου Μουράτ Σαντσάκ, συναντήθηκε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η τελευταία πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από το δικό μας ρεπορτάζ, όμως, αυτό που μπορύμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια είναι ότι για τον Λουτσέσκου υπήρξαν τέσσερις μνηστήρες. Και λέμε υπήρξαν γιατί η στάση του 54χρονου τεχνικού, προφανώς, τους έχει απομακρύνει. Ο ένας είναι τουρκική ομάδα, η Ντεμίρσπορ στην προκειμένη, και οι άλλοι τρεις είναι αραβικοί σύλλογοι. Τον έναν τον γνωρίζουμε είναι η Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας που έδειχνε και διάθεση να προσεγγίσει την ρήτρα των επτά εκατομμυρίων και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μία ακόμη από τη Σαουδική Αραβία και μία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σε όλες τις περιπτώσεις ο Λουτσέσκου έστειλε το μήνυμα οτι είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και δεμένος με τον Δικέφαλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.