Άρης: Φορτσάρει για Κατσίβελη και Τολιόπουλο

Βασίλης Βλαχόπουλος15 Ιουνίου 2023

Η ΚΑΕ Άρης επισημοποίησε χθες τη συμφωνία με τον Ισμαέλ Σανόγκο για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους κι ετσι ο 27χρονος φόργουορντ εντάχθηκε σε μια συνομοταξία ξένων παικτών (σ. σ. Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Γκάρι Μπελ, Τζέρεμι Χαντ, Τζερεμάια Μάσεϊ, Ράιαν Στακ, Μάικλ Ουίλκινσον, Νικολάι Πάντιους, Τερέλ Κασλ, Φέοντορ Λικχολίτοφ, Κίκι Κλαρκ) οι οποίοι θα γράψουν και δεύτερη διαδοχική χρονιά στην ομάδα. 

Η απόφαση για τον απόφοιτο του Σίτον Χολ είχε παρθεί από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου καθώς ο Γιάννης Καστρίτης εκτιμά τα χαρακτηριστικά του και τον θεωρεί παίκτη-κλειδί για το στιλ παιχνιδιού της ομάδας.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην περιφερειακή γραμμή καθώς η διαφαινόμενη απώλεια του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ (σ. σ. πληροφορίες θέλουν τον Ελληνοκαναδό να τα βρήκε σε προφορικό επίπεδο με το Περιστέρι) οδηγεί τους «κίτρινους» στους Βασίλη Τολιόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη. Αμφότεροι έχουν στα χέρια τους προτάσεις από άλλες ομάδες και το μειονέκτημα του Άρη εξακολουθεί να βρίσκεται στη μη εγγυημένη θέση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό φαίνεται εξάλλου να πληρώνουν και στην περίπτωση του Μήτρου Λονγκ καθώς αν είχαν θέση σε ομίλους διοργάνωσης, ο 27χρονος γκαρντ θα είχε παραμείνει στην ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο Γιάννης Καστρίτης ποντάρει στην περσινή συνύπαρξή του με τον έμπειρο γκαρντ και στο γεγονός ότι στον Άρη κατάφερε να ανεβάσει και πάλι την αξία της μετοχής του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ. Σχετικά με τον Δημήτρη Κατσίβελη, βασικός αντίπαλος είναι ο Προμηθέας Πατρών λόγω της παρουσίας του Ηλία Παπαθεοδώρου στην τεχνική ηγεσία και της εξαιρετικής σχέσης των δύο ανδρών μέσα από τις παλιότερες συνεργασίες τους σε ΠΑΟΚ, Κολοσσό Ρόδου αλλά και Αστάνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.