Άρης: «Πρώτη» με βασικές απουσίες και… αστερίσκους

Γιώργος Στράντζαλης15 Ιουνίου 2023

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Αρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι εκκρεμότητες είναι περισσότερες από τις… βεβαιότητες.
Στο διάστημα που προηγήθηκε από τη λήξη της περσινής σεζόν μέχρι και σήμερα οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει να προσάψουν κάποια συμφωνία σε μεταγραφικό επίπεδο, ενώ υπάρχουν και αρκετοί αστερίσκοι οι οποίοι αφορούν στις αποδεσμεύσεις, ποδοσφαιριστές δηλαδή οι οποίοι θα είναι μεν στην πρώτη προπόνηση, αφού έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς και γίνονται διαπραγματεύσεις για να βγουν συναινετικά διαζύγια.

Σε αυτή τη συνομοταξία ανήκουν οι Άντρε Γκρέι, Μπριάν Νταμπό, Μάρβιν Πίρσμαν και Νικολά Ενκουλού. Δεδομένα, στη σημερινή πρώτη προπόνηση θα βρεθούν οι Φαμπιάνο, Τανούλης, Πίρσμαν, Εμπακατά, Νταμπό, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Λούκας Ρουπ, Παναγίδης, Σγούρος, Μπεκιαρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ματέο Γκαρσία, ενώ δεδομένη είναι η απουσία των διεθνών Μπράμπετς, Ενκουλού. Να σημειωθεί ότι Γκρέι και οι Κουέστα, Οντουμπάτζο επίσης θα είναι απόντες καθώς έχουν εξασφαλίσει άδεια γάμου και θα ενσωματωθούν σταδιακά στο πλάνο των προπονήσεων.

Οι επτά “μικροί” που θα είναι στην προετοιμασία

Από τις παρουσίες και τις απουσίες γίνεται αντιληπτό ότι ο Αρης ξεκινάει τη σεζόν χωρίς να έχει τερματοφύλακα και επιθετικό και τα κενά σε πρώτη φάση θα καλυφθούν από ποδοσφαιριστές της Κ19 και Κ17. Σύμφωνα με τις “κλήσεις” που έκανε ο Τόλης Τερζής, στην προπόνηση θα βρεθούν επτά ποδοσφαιριστές από τα Τμήματα Υποδομής μεταξύ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες Κουτρουλίδης και Καράι. Επίσης, στο πλάνο των προπονήσεων θα είναι οι Σγούρος Ηλίας, Καραμανλής, Τσέρα, Τσαλίκογλου και Κρανιάς, ενώ κάποιοι εκ αυτών θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα και στο Ισραήλ για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο Αρης “σφυρίζει” σήμερα την έναρξη της σεζόν και μάλιστα σε μία εβδομάδα έχει προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια, είναι τουλάχιστον αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν οι βασικές εκκρεμότητες και να καλυφθούν τα σημαντικότερα κενά στο ρόστερ. Εκτιμάται πάντως ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επικυρωθούν οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να “τρέξουν” οι διαδικασίες για την άμεση έλευσή τους στη Θεσσαλονίκη. Με κάποιους “στόχους” μάλιστα οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και είναι πιθανό η ΠΑΕ να προχωρήσει σε μαζικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.