Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κανονικά ο τέταρτος τελικός

Metrosport Team15 Ιουνίου 2023

Το Game 4 της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα διεξαχθεί κανονικά απόψε το βράδυ (15/6, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Από χτες το βράδυ, όλες οι ενδείξεις φανέρωναν πως θα διεξαγόταν κανονικά ο 4ος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην προκαθορισμένη ημερομηνία του (15/6, 21:15) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η αμφιβολία γεννήθηκε λόγω της απόφασης της Κυβέρνησης η οποία κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος μετά την τραγωδία με το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου.

Η απόφαση για τη διεξαγωγή του τελικού άνηκε στο υπουργείο και τον ΕΣΑΚΕ. Το παιχνίδι όμως θα διεξαχθεί κανονικά αφού το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων.

Aπό την πλευρά των πράσινων, ο Χρήστος Σερέλης αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα πριν το ματς. Ο Ματέους Πονίτκα δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το Game 3 του ΣΕΦ και τέθηκε νοκ άουτ από τον 4ο τελικό στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Παππάς τόνισε πως πιθανότατα θα είναι το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά με το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σάσα Βεζένκοβ να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (14/6) ενόψει Game 4 σε αντίθεση με τον Κώστα Παπανικολάου που θα είναι εκτός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.