Γκαρσία, Δερμιτζάκης, Μπότο, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ

Metrosport Team14 Ιουνίου 2023

Πολύ έντονο είναι το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών. Αναφορικά με τις μετακινήσεις που αναμένεται να γίνουν με κύριους πρωταγωνιστές ανθρώπους που είναι ταυτισμένοι με τον ΠΑΟΚ. Τελειώνει το Πρωτάθλημα στην Superleague 2 και αρχίζουν οι... “καραμπόλες”. Έχουμε και λέμε λοιπόν...
Ο Γκαρσία έχει πρόταση από τον Πανσερραϊκό. Όπως και όλοι από το τεχνικό επιτελείο του στον ΠΑΟΚ Β. Ακόμη και ο Κώστας Ιωσηφίδης. Είναι πολύ πιθανό να αποδεχθούν αυτή την πρόταση.

Τον Πανσερραϊκό οδήγησε στην Superleague 1 ένας καταπληκτικός προπονητής. Ο Παύλος Δερμιτζάκης. Η προσφορά του, είναι ανεκτίμητη. Οι γνώσεις του πολλαπλές. Δική μας εκτίμηση: Ο Δερμιτζάκης αδικείται από αυτή την “αλλαγή” που επιχειρείται να γίνει. Ίσως όμως να είναι για το καλό του. Δεν το λέει δημόσια, ούτε οφ δέ ρέκορντ, όμως δικαιολογημένα μπορεί να αισθανθεί αδικημένος. Και κάλλιστα μπορεί να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο. Σε ομάδα που θα τον σεβαστούν για την προσφορά του.

Ο Μπότο δεν καίγεται να κάνει πρόταση στον Γκαρσία για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Επικαλείται την έντονη επιθυμία του Πάμπλο Γκαρσία να προπονήσει μία ομάδα που θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ βλέπει δύο δικούς του προπονητές να έχουν φιλοδοξίες. Και ο Δερμιτζάκης που καθοδήγησε τον Πανσερραϊκό με απόλυτη επιτυχία και ο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ Β έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Και οι δύο, προέρχονται από τον σύλλογο. Κάτι τελευταίο για τον Γκαρσία. Εξαιτίας των μαθημάτων που πρέπει να παρακολουθήσει για το UEFA Pro έως τον επόμενο Ιανουάριο, προτιμά να παραμείνει στην Ελλάδα για να μην χάσει μαθήματα. Αυτή την στιγμή πάντως μπορεί να κοουτσάρει μία ομάδα πρώτης εθνικής.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.