Κιλτίδης: «Έχω χρέος να παλέψω για μεγάλα έργα στο Κιλκίς»

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τις εκλογές  ο υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στο Νομό Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης.

Αναλυτικά: «Είμαι υγιής πάνω από όλα και εύχομαι υγεία σε όλους και σε όλες. Επειδή σημαδεύτηκα έντονα από τα παιδικά μου χρόνια, παραμένω ιδεαλιστής στην έννοια της πολιτικής με ιδεολογικό περιεχόμενο, επανέρχομαι στον νομό Κιλκίς γιατί η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε πολλά βήματα. 

Και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Στάσιμα έμειναν πολλά μεγάλα έργα στο Κιλκίς. Και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο νομός περπάτησε και προχώρησε βήμα προς βήμα με διάφορα έργα. Η πίκρα των συμπολιτών μου ήταν μεγάλη και έχω χρέος στον κόσμο του νομού μου για να δώσω την μάχη μου. Δεν μπορούσα να λιποτακτήσω.

Πριν από λίγο έλεγα σε φίλο μου καλό και ενημερωμένο, ότι η δύναμη μου βρισκόταν στους αφανείς που προσπαθούν για το καλύτερο. Το 2019 έμεινα πίσω κατά 1200 σταυρούς. Ένιωσα δεσμευμένος ότι πρέπει να λειτουργώ ως βουλευτής ακόμη κι αν δεν ήμουν. Ας αναλογιστούν άλλοι για τις αμέλειες που υπήρξαν σε αυτό τον νομό».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.