Βόκολος για την παραμονή της Λαμίας, τις ελπίδες του ΠΑΟΚ στον τελικό αλλά και γιατί ως παίκτης δεν πήγε στον... Άρη

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

O Λεωνίδας Βόκολος προπονητής της Λαμίας μίλησε για την πολύ μεγάλη συναισθηματική δοκιμασία που βίωσε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ιωνικό και όχι μόνο...

Ο Βόκολος μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε τα εξής: «Είμαι καλά, τέλος καλό όλα καλά. Ήταν ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό που είχε πάθος και το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας για την παραμονή, το είχαν οι παίκτες. Στο 2-0 του Ιωνικού αισθάνθηκα δυσκολίες, είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μέσα σε μία έδρα δύσκολη, δεν είναι και το καλύτερο. Πρέπει να είσαι ήρεμος».

- Όταν μπήκες στα αποδυτήρια τι είπες στους παίκτες για να αλλάξεις την κατάσταση;

«Αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως πρέπει να σηκώσουν τα κεφάλια ψηλά. Το βασικότερο ήταν το θέμα της ψυχολογίας. Ήξερα πως εάν σκοράραμε θα βάζαμε πίεση στον Ιωνικό. Αυτό έγινε και ο Ιωνικός έχασε τα πατήματά του στο γήπεδο. Στο τέλος μιλάει η καρδιά, η ψυχή και τα θέλω μας. Και έτσι παραμείναμε στην κατηγορία».


- Στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ τι πιστεύεις ότι θα γίνει;

“Είναι δύο από τις πολύ μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία γίνεται όλο και μεγαλύτερη ομάδα. Η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος πως θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν όσον αφορά την έδρα. Πρέπει να προβληματιστούμε με όλα όσα συνέβησαν. Και αναφέρομαι στην παλινωδία, να παρακαλούμε το κάθε γήπεδο που μπορεί να γίνει αυτός ο τελικός”.

- Θυμάμαι ότι στο παρελθόν, όταν ήσουν παίκτης, είχες ανακοινωθεί από τον Άρη, αλλά πήγες στον ΠΑΟΚ. Πως συνέβη αυτό;

«Όντως ήταν μία περίοδος δύσκολη. Είχα μιλήσει με κάποιους ανθρώπους του Άρη. Αλλά στην πορεία διαπίστωσα πως αυτοί που ήθελαν να εμπλακούν με τα διοικητικά του Άρη, αποχώρησαν απο τα κοινά.

Υπήρξε άμεσο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ πιο ουσιαστικό και αμέσως υπέγραψα εκεί το συμβόλαιό μου. Όσο για το επόμενο βήμα μου, μιλάω με τον πρόεδρο της Λαμίας για να παραμείνω. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις μεγάλα σχέδια. Πρώτα πρέπει να υπογράψουμε με την Λαμία και να βελτιωθούμε για να αποφύγουμε την ψυχοφθόρα διαδικασία που βιώσαμε αυτή την σεζόν».





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.