Τα σενάρια για Πέλκα θα είναι συχνά, αν και προς το παρόν διαψεύδονται...

Κώστας Πετρωτός10 Μαΐου 2023

Ήταν αναμενόμενο ότι από την στιγμή που Δημήτρης Πέλκας θα ολοκλήρωνε την συνεργασία του με την Χαλ και θα επέστρεφε Κωνσταντινούπολη, με την ταμπέλα του ελεύθερου αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν χρόνο η Φενέρμπαχτσε, τα σενάρια θα άρχιζαν στον τουρκικό Τύπο. Με δεδομένο ότι και πρόσφατα στην συνέντευξή του στο Metropolis ο 29χρονος άσος έδειξε την καλή σχέση του με τον ΠΑΟΚ και την επιθυμία του, ήταν δεδομένο ότι τα σενάρια θα άρχιζαν από τον Δικέφαλο. Έτσι, χθες ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντζούογλου, έγραψε ότι ο Πέλκας δέχθηκε επίσημη κρούση από τον ΠΑΟΚ. Τόσο η πλευρά των εκπροσώπων του Γιαννιτσιώτη ποδοσφαιριστή, όσο και αυτή του ΠΑΟΚ διέψευσαν αυτή την πληροφορία. 




Το έχουμε γράψει ξανά και θα το επαναλάβουμε: Θέμα Πέλκα για τον ΠΑΟΚ θα παίξει μόνο σε περίπτωση που ο διεθνής άσος ρίξει κάπως τις απαιτήσεις του. Γι’ αυτό και το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό την καριέρα του και σε αυτό το σημείο πρέπει να υπογραμμίσουμε και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

Συνοψίζοντας, ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα μία επιλογή, ειδικά όσο προπονητής της ομάδας είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον οποίο έχει άριστη σχέση, όμως, τα οικονομικά δεδομένα, προς το παρόν, δείχνουν ότι δεν θα προκύψει άμεσα θέμα επιστροφής και ο Πέλκας θα ψάξει ξανά επιλογή από το εξωτερικό.

Εχουν ακουστεί και σενάρια για άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες χωρίς όμως να υπάρχει κάτι απτό την συγκεκριμένη στιγμή. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμη στις αρχές Μάη και έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι να κάνει την τελική του επιλογή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.