Ενίσχυση ενόψει Ολυμπιακού για τον ΠΑΟΚ: Μπαίνουν Ινγκασον, Ντόουγκλας, Σάστρε

Metrosport Team10 Μαΐου 2023

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα που θα κρίνει την τελική θέση του στο Πρωτάθλημα, κόντρα στον Ολυμπιακό, αρχίζει σήμερα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μετρήσει επιστροφές από σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ινγκι Ινγκασον, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Γιοάν Σάστρε θα δώσουν το παρών στην σημερινή προπόνηση, κλείνοντας την περίοδο των τραυματισμών τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ισλανδός αμυντικός είχε ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στην γάμπα , ο Βραζιλιάνος από ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο Ισπανός αμυντικός είχε δεχθεί χτύπημα στο ντέρμπι με τον Αρη.

Εφόσον κυλήσουν όλα καλά και οι τρεις παίκτες βγάλουν τις προπονήσεις της εβδομάδας θα μπούνε στο πλάνο του «τελικού» με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, γι’ αυτό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις τελευταίες μέρες. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο τι θα γίνει με άλλους δύο παίκτες που έχουν πρόβλημα: Τον Τάισον και τον Ολιβέιρα. Ο πρώτος, όπως και ο συμπατριώτης του, Ντόουγκλας, έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλος, ενώ ο Πορτογάλος φορ είχε υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.

Κάθε μέρα που περνά θα αξιολογούνται για το αν μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.