Βρε τον… Χάρι Κέιν πως τους εκθέτει

Γιώργος Ζαΐρης04 Μαΐου 2023

Πολλές φορές το ποδόσφαιρο αποδίδει δικαιοσύνη και αυτό αφορά και την προσπάθεια που μπορεί να κάνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που από συγκεκριμένους χαρακτηρίζονται δευτεροκλασάτοι. Η αναφορά μου ξεκάθαρη στον Μπράντον Τόμας. Αρκετοί είναι αυτοί που τον έχουν απαξιώσει και δεν αναφέρομαι σε οπαδούς. Αναφέρομαι σε… αναγνώστες, ακροατές που φιλοξενούνται με… χαρά σε στήλες και εκπομπές απλά για να σιγοντάρουν την άποψη αυτών που επιμελούνται στήλες και εκπομπές.

Εκανε το λάθος ο Μπράντον Τόμας να σκοράρει στο Κύπελλο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αναδείξαμε τη σημασία του γκολ του και μας χρέωσαν αυτοί οι συγκεκριμένοι πως παρουσιάζουμε τον δευτεροκλασάτο ως Χάρι Κέιν. Ε να που τους γλέντησε ξανά και περιμένω με αγωνία σήμερα να διαβάσω αν θα του πουν ή θα του γράψουν ένα μπράβο. Του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ για να μην ξεχνιόμαστε. Προφανώς και δεν μιλάμε για φορ που μπορεί να είναι βασικός αλλά σε κάθε περίπτωση εκθέτει τον βασικό που παραμένει άσφαιρος.

Πάμε τώρα και στην σημασία αυτής της ισοπαλίας. Από τη στιγμή που και ο Ολυμπιακός πήρε βαθμό, ο ΠΑΟΚ παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που δίνει το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ χθες για αρκετούς ήταν χαμένος από χέρι με τις απουσίες που είχε. Όμως στάθηκε όρθιος ακόμη και αν δέχθηκε ένα φτηνό και γρήγορο γκολ. Είχε έναν εντυπωσιακό Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια του που νίκησε τρεις φορές τον Μπερνάρ. Στο δεύτερο μέρος το κεντρικό αμυντικό δίδυμο άφησε στα αποδυτήρια τα λάθη ενώ ο Φιλίπε Σοάρες για πρώτη φορά στην ασπρόμαυρη καριέρα του αγωνίστηκε μέχρι το τέλος ενός αγώνα παίρνοντας φανέλα βασικού. Δεν μπορώ να προσπεράσω τον εξαιρετικό Βιεϊρίνια στο δεκαπεντάλεπτο που αγωνίστηκε ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιξε έξυπνα μετά την αποβολή του Σένκεφελντ που -βρε τον δευτεροκλασάτο - κέρδισε ο Τόμας. Πήρε βαθμό ουσίας, ψυχολογία και ετοιμάζεται για δυο ακόμη τελικούς ώστε να πάρει την 3η θέση. Θέλει νίκη στον Βόλο και στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό.

Υ.Γ. Ελαβα μήνυμα στο facebook από φίλο του ΠΑΟΚ που αναρωτιέται αν κάποιοι οφείλουν μια συγνώμη στον Τόμας για την απαξιωτική κριτική τους στην απέλπιδα προσπάθεια να στηρίξουν τον Ολιβέιρα. Δεν έχω απάντηση φίλε μου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.