Ινγκασον εκτός, Τάισον εντός και περιμένει Ντόουγκλας

Κώστας Πετρωτός28 Απριλίου 2023

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και περιμένει τα νέα από το ιατρικό δελτίο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μetrosport», από χθες, ο Ραζβάν Λουτσεσκου και οι συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένα δεδομένα και γνωρίζουν το τι ισχύει πάω-κάτω με κάθε παίκτη.

Σε ό,τι αφορά στον Ινγκασον, ο Ισλανδός αμυντικός είναι δεδομένο ότι δεν θα παίξει με τον Αρη, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Βόλο. Το βέβαιο είναι ότι θα δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου, αυτή είναι και η στόχευση και ανάλογα με τις εξετάσεις, θα φανεί αν μπορεί να παίξει και στο τελευταίο ματς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Κατά συνέπεια, ο Λουτσέσκου έχει έναν προβληματισμό για το πώς θα καλύψει το κενό του στο clasico με τον Αρη. Η μόνη λύση δεξιοπόδαρου από τους παίκτες που έχει καθημερινά στο ρόστερ, με δεδομένο ότι ότι ο Κάργας θα είναι απών, είναι ο Κεντζιόρα που έπαιξε και κόντρα στην ΑΕΚ στόπερ στο διάστημα που είχε αποχωρήσει ο Ινγκασον.. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να εμπιστευτεί δύο αριστεροπόδαρους, τον Κουλιεράκη και τον Νάσμπεργκ.

Από κει και πέρα, θετικά είναι τα νέα για τον Τάισον. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός είναι καλά και θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει το παρών την Κυριακή το βραδυ κόντρα στον Αρη. Ξεκουράστηκε προχθές και είναι πλέον 100% οκ, Πολλές ελπίδες υπάρχουν και για τον Ντόουγκλας, αλλά αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί στην σημερινή προπόνηση. Στην διάρκεια της προπόνησης θα τεσταριστεί ο Βραζιλιάνος χαφ και εφόσον φανεί ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Λουτσέσκου θα τον βάλει στο πλάνο του αγώνα με τον Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.