Βάλτε πλάτη, για να μη σωριασθεί!

Αρις Νικολάκης27 Απριλίου 2023

Το μεγαλύτερο λάθος είναι, όταν δεν παραδέχεσαι ένα λάθος. Κι ο ΠΑΟΚ (και) χθες δεν έκανε ένα αλλά εκατόν ένα λάθη. Δίχως να τα παραδέχεται. Προσπάθησε ως ομάδα, να τα κρύψει πίσω από την – τουλάχιστον – ανοησία του Κάργα αλλά… Δεν κρύβονται!

Το ζητούμενο βέβαια, δεν είναι ποιοι και πως έκαναν τα λάθη. Αν κι ένα από αυτά, είναι το κατά συρροή λάθος… Αυτό με τον Κοτάρσκι ως αφετηρία… οργάνωσης παιγνιδιού. Ανεξήγητη η εμμονή του Λουτσέσκου σε αυτήν την τακτική. Έβλαψε και βλάπτει σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ…

Το ζητούμενο είναι ποιοι και πως θα συμμαζέψουν πάλι, τον ΠΑΟΚ ενόψει συνέχεια πλέι οφ και Τελικού. Η τρίτη θέση την οποία με τα αποτελέσματα του… δωρίζει στον Ολυμπιακό κι η στέψη ως Κυπελλούχου όχι απλά, δεν επιτρέπει… Απαγορεύει το ανάθεμα και την ισοπέδωση των πάντων. Αντίθετα. Υπαγορεύει την στήριξη τους παντί τρόπω. Εκτός κι εάν κάποιοι σπεύσουν, να καταδικάσουν τον ΠΑΟΚ πριν καν απολογηθεί. Απολογία βλέπετε, θεωρούμε την πορεία του και για την τρίτη θέση και για το Κύπελλο.

Φυσικά, η αποβολή του Κάργα προκάλεσε φουρτούνα στον ΠΑΟΚ αλλά… Στην φουρτούνα αυτή δεν φάνηκαν καλοί μήτε προπονητές, μήτε παίκτες του ΠΑΟΚ. Κι έτσι επήλθε η βύθιση του!

Όπου φτωχός (σε απόδοση) κι η μοίρα του. Όταν όμως πέσετε σε ένα πηγάδι, η μοίρα από μόνη της δε σας βγάζει από αυτό…

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως παραμένει αδιόρθωτος. Και πέρα από το χούι του να παίζει με τη φωτιά στην περιοχή του, το οποίο πληρώνει ακριβά… Πληρώνει ακριβά και τα ατομικά λάθη των παικτών του. Στο 3-0 ο Σάστρε έδωσε …ασίστ στον Λιβάι Γκαρσία! Στο 2-0 ο αέρας …μάρκαρε τον Μπουκουντί. Και στο 1-0; Αφήστε, να πάνε. Ο ΠΑΟΚ πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό.

Για να μην σας αφήσουμε παραπονεμένους για το 4-0… Ο Ολιβέιρα μάρκαρε με τα μάτια τον παίκτη της ΑΕΚ, οποίος έσπρωξε την μπάλα στον σκόρερ Φερνάντες. Εδώ χρειάσθηκε κι η πλάτη του Σβαμπ, για να αιφνιδιασθεί ο κακός (δίχως να είναι ο μοναδικός… τέτοιος!) χθες, Κοτάρσκι.

Έτσι ή αλλιώς… Τα πλέι οφ συνεχίζονται. Ο Τελικός έρχεται. Δεν υπάρχει τώρα χρόνος για δίκες και καταδίκες. Ο Λουτσέσκου οφείλει, να σκαλίσει τις στάχτες, να ξανάβρει φωτιά!

Και που είσαι Ραζβάν; Δεν ξεχνά ο κόσμος αυτήν την ήττα. Μπαίνει στην άκρη. Θα την θυμηθεί στο «Ταμείο» στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τότε; Εσύ είσαι υπεύθυνος κι υπόλογος για την …απολογία του ΠΑΟΚ. Να την καταστήσει τέτοια – με την τρίτη θέση ΚΑΙ το Κύπελλο - ώστε να αποφευχθεί (…τυχόν!) καταδίκη του.

Και για να τα λέμε τα πάντα, όλα… Ο ΠΑΟΚ για να μην καταδικασθεί, χρειάζεται την στήριξη των πάντων. Να βάλουν πλάτη όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως. Για να μη σωριασθεί! Διαφωνείτε;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.