Τελετή Απονομής στην ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ από τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Metrosport Team24 Απριλίου 2023

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η Τελετή Απονομής προς τον Οργανισμό ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ από την ομάδα ΠΑΣ ΓΑΝΝΙΝΑ, το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 λίγο πριν την έναρξη του σημαντικού αγώνα της Super League που διεξήχθη στο κάτάμεστο Εθνικό Γήπεδο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες». Με πρωτοβουλία του δημοσιογράφου Φίλιππου Πιλιακοπάνου και με την καθοριστική συμβολή των βετεράνων ποδοσφαιριστών των ομάδων ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κυρίου Δημήτρη Κλείτσα και κύριου Χρήστου Χριστοδούλου, καθώς και όλης της ομάδας του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ προσφέρθηκαν στην «Πράξη Αγάπης» 3 συλλεκτικές φανέλες υπογεγραμμένες από βετεράνους και ενεργούς ποδοσφαιριστές με σκοπό να διατεθούν για την διάσωση της αγαπημένης μας Θεοδώρας! Εκπρόσωποι του Οργανισμού, συνοδεία μικρών παιδιών απένειμαν τιμητικές επιγραφές στους εκπροσώπους των ομάδων ως ένδειξη ευχαριστίας για την ανιδιοτελή τους προσφορά. Η διαδικασία δημοπρασίας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Απριλίου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Charity Idols και μπορείτε να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά μέσα από τα ψηφιακά κανάλια του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης», στο facebook & Instagram.

Στην επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης συνέβαλε καθοριστικά ο Κώστας Πεδιαδιτάκης, καθώς και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού εξέφρασαν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την μεγάλη νίκη και προσέφεραν συμβολικά δώρα μαζί με ευχές για καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες!

* Μια έκπληξη επιφύλασσαν οι νικητές στους εκπροσώπους του Οργανισμού, όταν μετά το τέλος του αγώνα o σκόρερ του αγώνα Γιώργος Παμλίδης, υπέγραψε τη δική του φανέλα και την προσέφερε στην Πράξη Αγάπης με σκοπό να διατεθεί για τη διάσωση ενός ακόμη συνανθρώπου μας που βρίσκεται σε ανάγκη!

Λίγα Λόγια για τον Οργανισμό «ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ»

H ομάδα του Οργανισμού αποτελείται από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, ενός κόσμου κοινωνικής προστασίας και ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς, όπου επικρατεί η αγάπη, η υγεία, η ειρήνη, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους ανθρώπους. Ο Οργανισμός με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται εδώ και 8 χρόνιας σε όλη την Ελλάδα. Με ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και σεβασμό, βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, κάθε ενήλικα και κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει βιοποριστικά προβλήματα και προβλήματα υγείας παρέχοντας εντελώς δωρεάν υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αποκατάστασης, ηθικής και υλικής υποστήριξης, χωρίς διακρίσεις και με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη καθώς και στις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες και αγαθά. 

Ταυτόχρονα και με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας επιτελεί κοινωνικό έργο μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο οποίο συγκεντρώνονται όλα τα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης και έπειτα διανέμονται σε ανθρώπους και οικογένειες που τα χρειάζονται.

 Μέχρι και σήμερα ο Οργανισμός μέσω του διεπιστημονικού προσωπικού και των εθελοντών έχει συμβάλει στην εξυγίανση πάνω από 100 συνανθρώπων μας που έπασχαν από προβλήματα υγείας και έχει στηρίξει πάνω από 800 παιδιά και 300 οικογένειες συνανθρώπων μας που βρίσκονταν σε ανάγκη σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.