Το μαρτύριο της... σταγόνας για την έδρα του τελικού

Metrosport Team12 Απριλίου 2023

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Βασικό θέμα συζήτησης είναι η διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, με την ΚΟΠ να παίρνει επισήμως επιστολή από την ΕΠΟ, για το εν λόγω αίτημα. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας σημείωσε πως επίκεται συνάντηση στην Κύπρο όλων των εμπλεκομένων φορέων ή στις 20 ή στις 17 Απριλίου.

Αυτό σημαίνει πως η επιθυμία της ΕΠΟ να γίνει σύσκεψη το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη δεν αναμένεται να γίνει πράξη. Αρχικά ο Γιώργος Κούμας σημείωσε: «Θα γίνει μία σύσκεψη με το αρχηγείο της Αστυνομίας, διά ζώσης. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, πόσοι φίλαθλοι θα έρθουν, αν θα έρθουν, που θα μένουν. Είναι πολλά και δικαιολογημένα τα ερωτήματα της Αστυνομίας για να αναλάβει την ευθύνη ενός τέτοιου αγώνα. Επειδή είναι παιχνίδι μεγάλης επικινδυνότητας θα πρέπει να υπάρχει μία συνεννόηση με τις αρχές. Πρώτα να δούμε λεπτομέρειες, ακόμη δεν τις έχουμε μέχρι σήμερα και σε συνεργασία με την Αστυνομία να γίνει ό,τι είναι καλύτερο αν πάρουμε την ευθύνη να γίνει το ματς εδώ».

Προχωρώντας αποκάλυψε πως υπάρχει και ως σκέψη να μην ταξιδέψουν οπαδοί των δυο φιναλίστ από την Ελλάδα: «Στην Κύπρο έχουμε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που πιθανόν θα είναι στον τελικό, δεν ξέρω αν παρθεί απόφαση να είναι μόνο φίλαθλοι από την Κύπρο ή αν θα έρθουν και πόσοι. Για την δική μας την Αστυνομία και για εμάς που είμαστε στο ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας»

Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μ» χθες έγινε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους ανθρώπους της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Είναι προφανές πως αμφότερες οι δυο ομοσπονδίες περιμένουν τον σημερινό ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για να γίνει οριστικά γνωστό το ζευγάρι του τελικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.