Ο Τεν Χαγκ επαίνεσε Μαγκουάιρ: «Είναι διαφορετικός από όταν ήρθα, κυριαρχεί και παίρνει πρωτοβουλίες»

Metrosport Team10 Απριλίου 2023

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έλαβε θετικά σχόλια από τον Έρικ Τεν Χαγκ μετά την εμφάνισή του κόντρα στην Έβερτον, με τον Ολλανδό τεχνικό να τονίζει πως ο Βρετανός στόπερ είναι... άλλος παίκτης σε σχέση με την αρχή της σεζόν.

Ο διακόπτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γυρίσει για τα καλά τους τελευταίους μήνες κι αυτό φαίνεται κι από την ατομική βελτίωση που έχουν ακόμα και οι παίκτες που βρίσκονταν στη μεγαλύτερη «κρίση». Τρανταχτό παράδειγμα ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος επί Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Ραλφ Ράνγκνικ είχε στοχοποιηθεί για τις αρνητικές του εμφανίσεις και τα σοβαρά λάθη του, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των φιλάθλων των Κόκκινων Διαβόλων όσο και του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός χρησιμοποίησε βασικό τον Βρετανό στόπερ και αρχηγό της ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από τα μέσα Φεβρουαρίου, κι εκείνος τον δικάιωσε και με το παραπάνω δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ως βασικός μετά τα παιχνίδια με Μπέτις και Φούλαμ για Europa League και Κύπελλο αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις του μετά το τρίποντο επί των Τόφιζ,ο Τεν Χαγκ έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού της ομάδας, τονίζοντας πως βλέπει έναν διαφορετικό Μαγκουάιρ από εκείνον στην αρχή της σεζόν και τις πρώτες ημέρες του «ETH» στον πάγκο της Γιουνάιτεντ:

«Ο Μαγκουάιρ κυριαρχούσε, υπαγόρευε το παιχνίδι. Είναι ένας διαφορετικός Χάρι από αυτόν που έβλεπα τις πρώτες εβδομάδες και τους πρώτους μήνες Παίρνει πια τόσες πρωτοβουλίες, κυριαρχεί έναντι του αντιπάλου, βγαίνει μπροστά, κυκλοφορεί την μπάλα. Πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.