Μίλησε στους παίκτες του για πρώτη φορά μετά από αγώνα

Metrosport Team07 Απριλίου 2023

Πολλά νεύρα, ένταση, έφερε η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το αποτέλεσμα, η ήττα, έθεσε, ρεαλιστικά τον Δικέφαλο, νοκ άουτ από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, παρότι απομένουν επτά αγωνιστικές έως το τέλος των πλέι οφ.


Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου από την έναρξη της σεζόν, ο στόχος δεν ήταν ευθύς εξαρχής το Πρωτάθλημα. Όμως με τις συνεχόμενες νίκες και το γεγονός ότι η ομάδα πλησίασε πολύ κοντά στους πρώτους, άνοιξε την όρεξη. Δημόσια, κανείς δεν το έλεγε. Στις οφ δε ρέκορντ συζητήσεις τους, όλοι το συζητούσαν.

Όμως από τα αποτελέσματα με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, φάνηκε πως ο Δικέφαλος, δεν είχε το μέταλλο του πρωταθλητή. Δεν διαθέτει και βάθος στον πάγκο, κυρίως αναφερόμαστε σε ποιοτικούς παίκτες, όπως οι αντίπαλοί του.

Ο Λουτσέσκου, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη, σε μία κίνηση που δεν την συνηθίζει. Για πρώτη φορά, από την ημέρα που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2021, μετά το τέλος ενός αγώνα, βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες. Ποτέ δεν το είχε κάνει μέχρι προχθές. Πάντα, άφηνε ένα χρονικό διάστημα λίγων ημερών, για να μιλήσει και να περάσει τα μηνύματά του.

Τώρα, έκρινε πως έπρεπε να παρέμβει.

Βλέπετε, ο ΠΑΟΚ υπέστη μία βαριά ήττα, με σκορ 3-1 μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Και αυτή η δεύτερη ήττα τον έθεσε νοκ άουτ.

Ο Λουτσέσκου μέσα στα αποδυτήρια είπε στους παίκτες: “Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους. Θέλαμε την νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Μας περιμένουν ωραία πράγματα στη συνέχεια. Πρέπει κάθε παιχνίδι, να το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να παλεύουμε για την νίκη. Μπροστά μας έχουμε τον Βόλο. Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας”.

Ο Λουτσέσκου μίλησε και για τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα, ζητώντας από τους παίκτες να είναι σε εγρήγορση. Έκανε συστάσεις στους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη κυρίως, επανέλαβε όμως, ότι λάθη γίνονται, αλλά μπορούν να διορθωθούν.

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.