Στήλες The Mediterranean

Mediterraenean: Η επόμενη μέρα της εκκωφαντικής «τεσσάρας»

Metrosport Team07 Απριλίου 2023

Ημιτελικοί Κυπέλλου, γεμάτο Σαββατοκύριακο και… νέες προκλήσεις σ’ αυτό που έρχεται. Στα φόρτε τα Πρωταθλήματα, μπαίνουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στη «ζυγαριά» σταδιακά. Στη «βόλτα» από την Ιταλία οι δύο πρωταγωνίστριες του ντέρμπι στο «Μαραντόνα» συνεχίζουν την πορεία τους. Η Μίλαν υποδέχεται την Έμπολι μετά το 0-4 στη Νάπολη και πριν ξανασυναντήσει τους «Παρτενοπέι» στ’ αστέρια του Champions League. Προφανές φαβορί κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει ξεμείνει από ουσιαστικούς στόχους, σκοράρει σ΄ όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της, πέραν όμως των «μεγάλων». Με τον «αέρα» του 0-4, οι «ροσονέρι» το… έχουν μια νίκη με γκολ, στην οποία ίσως συμβάλλουν και οι Τοσκανοί.

Από την άλλη το 0-4 για τη Νάπολι ήταν «γερό χαστούκι». Αγωνιστικά δεν αμφισβητείται η ανωτερότητά της. Θα ψάξει απαντήσεις σε μια εγωιστική ποδοσφαιρική προσέγγιση στον αγώνα με τη Λέτσε στην Απουλία. Από το σπουδαίο «διπλό» στο Μπέργκαμο (1-2) η Λέτσε έχει… σβήσει με πέντε σερί ήττες από Σασουόλο, Ίντερ, Τορίνο, Φιορεντίνα και Έμπολι. Αναμένεται αντίδραση από τη Νάπολι, χρειάζεται να «σβήσει» γρήγορα το… σοκ και θα βρει ξανά μπροστά της τη Μίλαν στο Champions League.

Στην Ισπανία η αγωνιστική «ανοίγει» με τη μονομαχία Σεβίλλης-Θέλτα. Οι Ανδαλουσιάνοι πέτυχαν νίκη με 2-0 στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους επί της Κάδιθ με 2-0 εκτός έδρας, πήραν ακόμη μια σημαντική «ανάσα» ξεφεύγοντας από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως συνεχίζουν να έχουν κίνητρο παραμονής με τις πολύ μικρές διαφορές. Αν και δέχθηκε φάσεις η Σεβίλλη κράτησε το μηδέν. Στο «Πιθχουάν» μετρά 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια που έδωσε και δυναμώνει, όμως η Θέλτα είναι από πλευράς της αρκετά παραγωγική σε φάσεις και γκολ το τελευταίο διάστημα. Πιθανό να δούμε καλό παιχνίδι -ποδοσφαιρικά αρχικά-, με ενδιαφέρον και πιθανότητες να δούμε να πανηγυρίζουν γκολ και οι δύο ομάδες.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΙΛΑΝ – ΕΜΠΟΛΙ 1 & Over 2,5

ΛΕΤΣΕ – ΝΑΠΟΛΙ 2 & Over 1,5

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΘΕΛΤΑ G/G

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.