Τελικός Κυπέλλου: Νέα πρόταση αλλάζει τα δεδομένα για ημερομηνία και έδρα

Metrosport Team07 Απριλίου 2023

Η βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με σκορ 3-1 προκαλεί έντονο προβληματισμό, όμως στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να εστιάσουν στις επόμενες υποχρεώσεις. Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το Κύπελλο και θα πρέπει να είναι έτοιμος όταν διεξαχθεί ο τελικός.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα “πόδι” στον τελικό. Είχε κερδίσει την Λαμία εκτός έδρας με σκορ 5-1, θα την φιλοξενήσει στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα για να σφραγίσει την πρόκριση. Παράλληλα, μία ημέρα νωρίτερα, την Μεγάλη Τετάρτη, θα μάθει και τον αντίπαλο του στον τελικό. Θα είναι η ΑΕΚ (έχει ισχυρό προβάδισμα) ή ο Ολυμπιακός;

Σήμερα το μεσημέρι στις 12, θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Σε αυτή τη συνεδρίαση, αναμένεται να συζητηθεί, σε ποια έδρα θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου και ποια θα είναι η ημερομηνία τέλεσής του. 

Σύμφωνα με σημερινές (7/4) πληροφορίες, στο τραπέζι θα πέσει η προοπτική να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στις 20 Μαΐου, παραμονή δηλαδή των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα και με έδρα του αγώνα τη Λευκωσία της Κύπρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.