Έπεσαν τίτλοι τέλους για τον ΠΑΟΚ - Δυστυχώς απέτυχε στο πρωτάθλημα

Γιώργος Καστάνης06 Απριλίου 2023

Τίτλοι του τέλους για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά την διεκδίκηση της πρώτης και της δεύτερης θέσεως που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τίτλοι του τέλους από έναν ΠΑΟΚ που έκανε πολλά λάθη, σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και πλέον θα πρέπει να κάνει ειδική διαχείριση, για να είναι η ομάδα έτοιμη στον τελικό του Κυπέλλου.


Στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε. Κυριολεκτικά. Παρότι προηγήθηκε με 1-0 με την γκολάρα του Μπράντον Τόμας κόντρα στην ροή του αγώνα και έκλεισε το ημίχρονο με αυτό το σκορ, στο δεύτερο μέρος, παραδόθηκε. Ή αν προτιμάτε, προδόθηκε από τα δικά του λάθη, τις επιπολαιότητες, τις αδυναμίες. Ακόμη και από τις επιλογές του Λουτσέσκου, κυρίως ως προς τους παίκτες που αντικατέστησαν τους βασικούς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το εξής: Στο 68ο λεπτό το σκορ είναι ισόπαλο, 1-1. Ο Λουτσέσκου αποφασίζει και κάνει τρείς αλλαγές. Εβαλε τους Ολιβέϊρα, Καντουρί και Νάρεϊ. Αντικατέστησε τους Μπράντον, Τάϊσον και Κωνσταντέλια. Οι τρείς θεωρητικά και πρακτικά, μπήκαν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα. Για να της δώσουν ώθηση. Για να πετύχει το δεύτερο γκολ της νίκης.

Δυστυχώς, κανείς από αυτούς που μπήκαν δεν προσέφερε. Πολύ περισσότερο οι Καντουρί και Ολιβέϊρα που αγωνίστηκαν λες και έπαιζαν σε φιλικό παιχνίδι. Ο Νάρεϊ, ομολογώ ότι προσπάθησε. Αλλά δεν τον βοήθησε η ροή του αγώνα.

Ο Λουτσέσκου μπορεί να τα έψαλε στον Κωνσταντέλια γιατί δεν μάρκαρε ψηλά και πιεστικά. Αυτό έδειξε η κάμερα. Αλήθεια, δεν έχει παράπονα από τον Καντουρί; Δεν έχει παράπονα από τον Ολιβέϊρα ;

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε το δεύτερο γκολ από το ολέθριο λάθος του Κουλιεράκη, και στην συνέχεια παραδόθηκε. Δέχθηκε μία βαριά ήττα, από έναν αντίπαλο που έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ να φθάσει στην νίκη. Η νοοτροπία ορισμένων παικτών, ήταν κάκιστη. Και με αυτή την νοοτροπία, δεν μπορεί η ομάδα να προχωρήσει. Αν κάποιοι δεν μπορούν, δεν θέλουν να παίξουν, πολύ απλά, ας μην παίξουν ξανά.

Ο ΠΑΟΚ έχασε το τρένο που οδηγεί στην δυάδα του πρωταθλήματος αφού βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ούτε με ….ποδοσφαιρικό θαύμα μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Δυστυχώς. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να εκπονηθεί ένα σχέδιο, για να σταθεί η ομάδα αντάξια των προσδοκιών του κόσμου της, στον τελικό του Κυπέλλου. Και εκεί, να πάρει το τρόπαιο. Στο Πρωτάθλημα, δυστυχώς απέτυχε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.